2012-11-30 08:03:02
Φωτογραφία για Σιγάλας: «Θα ήθελα να κάτω στον πάγκο του Άρη»
Την επiθυμία του να βρεθεί στο «τιμόνι» του Άρη εξέφρασε ο Γιώργος Σιγάλας, με δηλώσεις του στο πλαίσιο φιλανθρωπικού αγώνα στο Αλεξάνδρειο.

Ο παλαίμαχος άσος θεωρεί ότι θα μπορούσε να προσφέρει βοήθειες στους «κίτρινους», ενώ τόνισε πως ήταν και τιμή για τον ίδιο να παίξει μαζί με τον Ντέιβιντ Ρίντερ, ο οποίος και βρέθηκε μαζί του στον ραδιοφωνικό αέρα του «Libero 107,4».

«Θα ήθελα πολύ να κάτσω στον πάγκο του ΑΡΗ επειδή με την ομάδα έχω πολλές και όμορφες αναμνήσεις. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω και να προσφέρω», είπε αρχικά και πρόσθεσε σχετικά με τον Ντέιβιντ Ρίβερς:

Ήταν εμπειρία, μάθημα και τιμή που είχα συμπαίκτη τον Ντέιβιντ. Πιστεύω ότι ακόμα και τώρα ήταν ένα μάθημα για μένα αυτό».

Σχετικά με τη διαφορά των νέων παικτών τα παλιότερα χρόνια: «Τότε οι παίκτες έπαιζαν περισσότερο στα κολέγια πράγμα που τους βοηθούσε πολύ».

Όσο για το στυλ του μπάσκετ που προτιμάει ο ίδιος: «Πιστεύω ότι το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι πιο ενδιαφέρον και πιο ανταγωνιστικό. Τα ΝΒΑ μόνο στα πλέι οφ γίνεται ανταγωνιστικό».

 
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ