2012-11-30 07:49:57
Φωτογραφία για Αστραπιαία η επιχείρηση της αστυνομίας (10 λεπτών) μέσα στο ΑΠΘ...Εισβολή των ΜΑΤ στο άσυλο με 11 συλλήψεις...Βίντεο.
Προηγήθηκε εισαγγελική παρέμβαση

Χρειάστηκε να αρρωστήσουν φοιτητές, να γεμίσει ο χώρος του πανεπιστημίου ποντίκια και να μετατραπεί σε υγειονομική βόμβα για να υπάρξει επέμβαση από την αστυνομία. Η οποία ήρθε τα... μαύρα μεσάνυχτα και έπιασε τους πάντες στον ύπνο! Η επιχείρηση των ΜΑΤ, που έγινε παρουσία εισαγγελέα, δεν είχε διάρκεια μεγαλύτερη από 10 λεπτά! Μπήκαν, έκαναν τις προσαγωγές, έληξαν την κατάληψη κι έφυγαν!

Εικόνες και Βίντεο από τον σκουπιδότοπο του ΑΠΘ

Δεν έγινε το παραμικρό επεισόδιο

 Ήταν 04:30 τα ξημερώματα όταν δυνάμεις των ΜΑΤ εισέβαλαν στο χώρο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, προσήγαγαν 10 διοικητικούς και έναν εργαζόμενο στην καθαριότητα και αποχώρησαν χωρίς να συμβεί το παραμικρό! Η επέμβαση των ΜΑΤ έγινε μετά από εισαγγελική παρέμβαση για την κατάσταση που επικρατούσε στο ΑΠΘ με τα σκουπίδια.

Οι προσαγωγές έγιναν συλλήψεις και γύρω στις 11:30 οι 11 συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.Στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκαν οι συλληφθέντες από την κατάληψη των εργολαβικών της πρυτανείας.

 

                                                                                                                                         
Eglimatikotita
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ