2012-11-30 04:10:30
Φωτογραφία για «Καλύτερος προπονητής στον κόσμο ο Μουρίνιο»
Ο μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Τιάγκο, σε συνέντευξή του αποκάλεσε τον Μουρίνιο ως τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία η ομάδα του κοντράρεται το Σάββατο, είναι ο κορυφαίος στο είδος του. Σύμφωνα με τον 31χρονο άσο, του λόγου το αληθές αποδεικνύουν οι τίτλοι που ο «Μου» έχει κατακτήσει:

«Για μένα είναι ο νούμερο 1. Όλα αυτά τα χρόνια έχει κατακτήσει τόσα τρόπαια που κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει».

Ο Τιάγκο αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια και σε έναν άλλο συμπατριώτη του που θα αντιμετωπίσει σύντομα, τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Θυμάμαι το παιχνίδι που δώσαμε πέρυσι εναντίον τους. Κυριολεκτικά το πήρε μόνος του ο Κριστιάνο. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να αποδειχτεί καθοριστικός για οποιοδήποτε ματς. Ελπίζω πως αυτό δε θα συμβεί στον μεταξύ μας αγώνα, αφού αν βρίσκεται σε καλή κατάσταση εκείνος, δύσκολα μπορείς να νικήσεις τη Ρεάλ».

Τέλος ο ποδοσφαιριστής των «ροχιμπλάνκος» μίλησε και για το ρόλο που παίζει ο Ντιέγκο Σιμεόνε στη φετινή εξαιρετική πορεία της ομάδας: «Ο προπονητής είναι τα πάντα για εμάς. Μας κάνει να νιώθουμε σημαντικοί, μας κάνει να πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε. Χάρη σε αυτόν έχουμε συνειδητοποιήσει ότι το σύνολο είναι που μετράει και όχι ο καθένας ξεχωριστά».
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ