2012-11-30 02:40:02
Φωτογραφία για Κρήτη: Καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί του ειδικού φρουρού για την απόπειρα βιασμού
Ιδιαίτερα επιβαρυντικά για τον 29χρονο, είναι σύμφωνα με τo CretaLive, τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των ερευνών της αστυνομίας... σχετικά με την απόπειρα βιασμού και τον ξυλοδαρμό της 27χρονης γυναίκας.

Ο 29χρονος ειδικός φρουρός, συνελήφθη χθες τα ξημερώματα κατηγορούμενος για την απόπειρα βιασμού και τον άγριο ξυλοδαρμό μιας 27χρονης Ρεθυμνιώτισσας.

Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, τα στοιχεία που έχει συλλέξει μέχρι τώρα η αστυνομία, είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικά για τον νεαρό, ο οποίος κατάγεται από χωριό του Ρεθύμνου.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, φαίνεται να καταρρίπτεται ο ισχυρισμός του ότι υπήρχε κάποιου είδους σχέση με την κοπέλα, ενώ στις κατηγορίες σε βάρος του ήρθε να προστεθεί και αυτή της μέθης.

H 27χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο, καθώς έχει κακοποιηθεί βάναυσα,

ενώ χθες το απόγευμα την επισκέφθηκαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Μανώλης Παραβολιδάκης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ρεθύμνου Παντελής Μουρτζανός.

Και οι δυο έμειναν άφωνοι σύμφωνα με το CretaLive, από την κατάσταση στην οποία την είδαν και περισσότερο από τη διήγηση που τους έκανε η ίδια σχετικά με τον τρόπο κακοποίησής της.

Οι δυο αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., φέρονται να εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για την πράξη του δράστη,

που μέχρι χθες υπηρετούσε στο Σώμα της ΕΛ.ΑΣ.

Της δήλωσαν την αμέριστη συμπαράστασή τους και τη διαβεβαίωσαν για την παραδειγματική του τιμωρία.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ