2012-11-29 18:20:03
Φωτογραφία για Παράνομα λειτουργούσε, από το 2009, εταιρεία security στη Λεμεσό
«Λουκέτο» στα γραφεία εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας, έβαλε την Τετάρτη, η Αστυνομία στη Λεμεσό, καθώς λειτουργούσε παράνομα από το 2009.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννη Σωτηριάδη, μετά από σχετικές καταγγελίες, έγινε παρακολούθηση των υποστατικών της εταιρίας, που παρουσιάζονταν ως κλειστά, καθώς ποτέ δεν είχε λάβει σχετική άδεια λειτουργίας από τον Αρχηγό της Αστυνομίας.

Όταν διαπιστώθηκε ότι η εταιρεία λειτουργούσε κανονικά, η Αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στα υποστατικά της, βάσει δικαστικού εντάλματος, όπου εντοπίστηκαν διάφορα τεκμήρια, όπως στολές του προσωπικού, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ασύρματοι, οχήματα και αρχεία με το πελατολόγιο.

«Η Αστυνομία είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει τη σχετική νομοθεσία, η οποία προνοεί αυστηρές ποινές», είπε ο κ. Σωτηριάδης και πρόσθεσε ότι , στο πλαίσιο των ερευνών, αναμένεται να γίνουν συλλήψεις για ποινικά αδικήματα.

Ανέφερε δε πως «έχει εξασφαλιστεί μαρτυρία ότι, η εταιρεία προσέφερε υπηρεσίες παροχής ασφάλειας, με φρουρούς ασφάλειας σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις και περιπολική κάλυψη, κατά τη διάρκεια της νύχτας, συγκεκριμένων υποστατικών».

Ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού υπέδειξε προς όσους ενδιαφέρονται για τέτοιες υπηρεσίες, όπως ενημερώνονται από την ιστοσελίδα της Αστυνομίας ή από το αρμόδιο γραφείο του Αρχηγείου, για τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.

philenews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ