2012-11-29 16:34:05
Φωτογραφία για Με ποιον διάσημο παρουσιαστή συγκατοικούσε ο Λοβέρδος;
Καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν στο "Βράδυ" της Τετάρτης ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος δεν μίλησε μόνο για πολιτική. Αναφέρθηκε στη σύζυγό του, στην αγάπη του για τη μουσική (στα νιάτα του υπήρξε μπουζουξής) και στα φοιτητικά του χρόνια

Σου φαίνεται, δε σου φαίνεται, αλλά ο Λοβέρδος δεν υπήρξε και τόσο αυτό που λέμε... ήρεμο νιάτο. Είχε πάθος με τις μηχανές, του άρεσε να παίζει σε μαγαζιά μπουζούκι και μπαγλαμά, ενώ αποκάλυψε ότι ως φοιτητής συγκατοικούσε με άλλους δύο φίλους του.

Και αυτοί ήταν ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Μπαγδάτης και ο Θέμος Αναστασιάδης. Μάλιστα, ο Λοβέρδος αποκάλυψε για τον Θέμο ότι ήταν ο πιο μελετηρός από όλους και η πόρτα του δωματίου του ήταν πάντα κλειστή για να διαβάζει. Ωστόσο και αυτός είχε τρέλα με τις μηχανές και μάλιστα, όπως αποκάλυψε, είχαν στοιχήσει στον Θέμο δύο σοβαρά ατυχήματα.

Ο πρώην υπουργός υγείας αποκάλυψε και μία αστεία ιστορία τους ως φοιτητές. Ανέβαζαν πάνω στο σπίτι τις μηχανές τους επειδή φοβόντουσαν ότι θα τις κλέψουν. Οι υπόλοιποι ένοικοι έκαναν παράπονα και ήθελαν να τους διώξουν.
womenonly.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ