2012-11-29 13:08:05
Φωτογραφία για ΓΛΥΚΟΣ : ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Ο Παναγιώτης Γλύκος με δηλώσεις του στο "gazzetta.gr" είπε ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να έχει περισσότερους βαθμούς, ενώ έδειξε ότι μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό να πιστεύει περισσότερο στις δυνατότητες της ομάδας του.

Αναλυτικά:

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ στο περιθώριο της εκδήλωσης που έγινε την Τετάρτη (28/11) το απόγευμα στη μπουτίκ του σωματείου έκανε ένα μίνι απολογισμό για τους βαθμούς που χάθηκαν.

«Ο κόσμος δείχνει ότι είναι κοντά μας, αυτό είναι κάτι πολύ θετικό. Άλλωστε το έδειξε και την Κυριακή στο γήπεδο. Εμείς με τη σειρά μας για να τον ευχαριστήσουμε πρέπει να τα δίνουμε όλα, σε κάθε παιχνίδι και να πετυχαίνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, την νίκη, κι αν δεν έρχεται αυτή, τουλάχιστον αν δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας».

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Πέρασε ένα διάστημα με σημαντικά ματς για τον ΠΑΟΚ, είστε ικανοποιημένοι με την συγκομιδή και αν αποτελεί για σας οδηγό για την συνέχεια:


«Θα μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνετε, γιατί αυτό είναι το σημαντικό παρά αν κάνουμε κάποιο καλό παιχνίδι και δεν πάρουμε βαθμούς, εφόσον δεν μετράει. Πρέπει να είμαστε βαθμολογικά ψηλά».

Είναι μονόδρομος η νίκη επί της Βέροιας;

Σίγουρα θέλουμε και παίζουμε για τη νίκη. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε μετά το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό. Είμαστε σε καλή αγωνιστική γραμμή και πάμε για τη νίκη.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!

Σε αυτούς που είπαν ότι το πριμ του μεγαλομετόχου "μικραίνει" την ομάδα δεδομένου της ισοπαλίας, τι απαντάς;

Δεν θα το έλεγα έτσι. Αυτό το πριμ δόθηκε καθαρά γιατί ήταν θέμα προσπάθειας. Δεν είναι για την ισοπαλία είναι για την συνολική προσπάθεια που κάναμε στο παιχνίδι και καταφέραμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα στο 87' που σημαίνει ότι το παλέψαμε μέχρι το τέλος. Αυτή η κίνηση έγινε γι΄αυτό το λόγο όχι για κάτι παραπάνω.

Μήπως είναι και μια αναγνώριση της προσπάθειας μέχρι τώρα, δηλαδή και προηγούμενων αγώνων;

Σίγουρα, αλλά αυτό το ξέρει μόνο ο κ. Σαββίδης. Δεν μπορώ να το πω εγώ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ