2012-11-29 12:14:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Βενζίνη με… δελτίο για τα περιπολικά της αστυνομίας
Αν ζείτε σε κάποιο χωριό και όχι στο κέντρο της Πάτρας, μην εκπλαγείτε αν τηλεφωνήσετε στην αστυνομία και ζητήσετε να παρέμβει για κάποιο περιστατικό –κλοπής, ληστείας κ.ά.- και πάρετε την απάντηση «δεν μπορούμε να έρθουμε γιατί δεν έχουμε βενζίνη στα περιπολικά»!

Σύμφωνα με όσα δήλωσε μιλώντας στο patrastimes.gr ο κ. Κωνσταντόπουλος, μέλος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί στα μηχανοκίνητα μέσα της ΕΛΑΣ στο νομό Αχαϊας και όχι μόνο.

Μετά την αδυναμία της κυβέρνησης να πληρώσει τα πρατήρια βενζίνης από τα οποία γέμιζαν τα ρεζερβουάρ των περιπολικών, η αστυνομία του νομού παίρνει καύσιμα από το στρατόπεδο του ΚΕΤχ.

Όμως, επειδή και τα αποθέματα του στρατού είναι λίγα, παίρνουν καύσιμα με το… δελτίο, καθώς πολλές φορές τα περιπολικά μπορούν να εφοδιαστούν με μέχρι20 λίτρακαυσίμου και όχι παραπάνω.

Αυτό σημαίνει, ότι ένα περιπολικό που είναι από την Χαλανδρίτσα ή κάποιο άλλο μακρύτερα χιλιομετρικά σημείο, μέχρι να γυρίσει στον προορισμό του έχει καταναλώσει το περισσότερο μέρος του καυσίμου!

Δυστυχώς, αυτά τα τραγελαφικά συμβαίνουν, με τον πολίτη να στερείται της ασφάλειας και παροχής γρήγορης βοήθειας από την ΕΛΑΣ, τη στιγμή μάλιστα που αυξάνεται η εγκληματικότητα.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ