2012-11-29 10:51:09
Φωτογραφία για ''Βλέπει'' Πιάνιτς για αντί-Τσάβι η Μπαρτσελόνα
Την αποκάλυψη ότι η Μπαρτσελόνα εξετάζει την περίπτωση του Μίραλεμ Πιάνιτς, αναζητώντας το διάδοχο του Τσάβι, κάνει με σημερινό της δημοσίευμα η "Gazzetta dello Sport".

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς μπορεί να επέστρεψε στο αρχικό σχήμα της Ρόμα, όμως η άσχημη σχέση του με τον Ζντένεκ Ζέμαν παραμένει ως γεγονός (ο τεχνικός της Ρόμα θεωρεί πως έχει αδυναμίες στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού του) και το γεγονός αυτό έχει "κινητοποιήσει" άλλους συλλόγους.

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport", η ομάδα που έχει βάλει στο τελευταίο διάστημα στο μικροσκόπιό της τον  22άχρονο άσο των "τζαλορόσι" είναι η Μπαρτσελόνα.

"Οι Καταλανοί θα τον ήθελαν στη δική τους dream team επειδή έχουν ξεχωρίσει τον Βόσνιο ως διάδοχο του Τσάβι", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Η ίδια πηγή υπενθυμίζει πως η ομάδας της "αιώνιας πόλης" δαπάνησε το ποσό των 11.000.000 ευρώ για να τον φέρει από τη Γαλλία (Λιόν) αλλά με ένα ποσό της τάξης των 15.000.000 ευρώ δεν θα είχε πρόβλημα να τον παραχωρήσει στους "μπλαουγκράνα".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ