2012-11-29 10:40:01
Φωτογραφία για Αλέξης Κούγιας: Ρε χοντρέ πάρ' τα όλα δικά σου
Κούγιας και Καραπαπάς εκτόξευσαν στον ραδιοφωνικό αέρα ατάκες απείρου ποδοσφαιρικού κάλους: «Ρε χοντρέ πάρ' τα όλα δικά σου», είπε ο γνωστός δικηγόρος αναφερόμενος στον Μαρινάκη!

Απίστευτα πράγματα ειπώθηκαν στην ραδιοφωνική συχνότητα της ΕΡΑ Σπορ και την εκπομπή του Άρη Γάτα, όπου βγήκαν στον «αέρα» και μίλησαν για όσα συνέβησαν πριν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή ο Αλέξης Κούγιας με τον Κώστα Καραπαπά.

Αρχικά ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν του επετράπη η είσοδος στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Μου είπαν απαγορεύεται η είσοδος κατόπιν εντολής του κου. Μαρινάκη. Είχα κάθε νόμιμη προϋπόθεση για να μπω με την ιδιότητα του φιλάθλου. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, το πόσο επικίνδυνος είναι για το ελληνικό ποδόσφαιρο». Συνεχίζοντας είπε ότι: «Πήγα στο γήπεδο με το αυτοκίνητό μου. Η ποινή αφορά τους αγωνιστικούς χώρους. Ο μοναδικός τρόπος για να μη σου επιτραπεί να μπεις στο γήπεδο, είναι να έχει στέρηση φιλάθλου ιδιότητος και αυτό δεν έχει συμβεί».


Παράλληλα μίλησε για στημένους διαιτητές και πρωτάθλημα αναφερόμενος στον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Όταν έχεις στημένους τους διαιτητές, τους παρατηρητές, την διοργανώτρια αρχή, όταν προστατεύεις τον Καλόπουλο, έχει συνομιλίες και τα στήνεις, ε τότε ρε χοντρέ πάρ' τα όλα δικά σου».

Έπειτα ωστόσο παρενέβη και ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, που χαρακτήρισε μυθομανή τον Αλέξη Κούγια, είπε ότι και τον... προειδοποίησε ενόψει του καρναβαλιού:

«Πλέον ο κύριος Κούγιας κινείται στη μυθομανία! Υποστήριξε ότι ήρθε στο Καραισκάκη με την αποστολή της Παναχαϊκής! Αυτό φυσικά δεν συνέβη ποτέ ή συνέβη μόνο στο μυαλό του Κούγια!

Ήρθε στο Καραϊσκάκη μια ευγενέστατη κοπελίτσα, μας είπαν ότι είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και μας έδωσε τη λίστα των προσκεκλημένων της Παναχαικής. 30 άτομα που έτυχαν υποδειγματικής φιλοξενίας στο Καραϊσκάκη και ακόμα και ο κύριος Λούβαρης ο Πρόεδρος στα χαρτιά και όχι στην ουσία της Παναχαικής έφυγε πριν απο λίγο απο το γήπεδο απόλυτα ευχαριστημένος.

Τώρα ο Κούγιας μπορεί να νομίζει ότι το Καραισκάκη είναι στο λόφο Σκουζέ στον Κολωνό και να πήγε εκεί, αλλά έλεος πια... Γελάει μαζί του όλη η Ελλάδα. Επικαλείται διαρκώς τους Αχαιούς λες και δεν ξέρει ότι οι μισοί τουλάχιστον Αχαιοί είναι Ολυμπιακοί και όχι μαζί του δεν είναι αλλά ούτε να τον βλέπουν δε θέλουν!

Δεν ξέρω πότε βγαίνει το καρναβάλι ακριβώς αλλά ο Κούγιας σίγουρα το ξεκίνησε από απόψε. Σας ξαναλέω, ο άνθρωπος νομίζει ότι είναι ο Πάπας και δε θέλει αντίλογο. Ζει σε δικό του κόσμο. Και οι παίκτες της Παναχαικής που έφυγαν πριν από λίγο από το Καραισκάκη θα γελάνε μαζί του στο πούλμαν που βρίσκονται τώρα! Έλεος πια με αυτόν τον άνθρωπο...».

Προηγουμένως πάντως ο ισχυρός άνδρας της αχαϊκής ΠΑΕ είχε πει αρκετές ακόμα... ομορφιές.

«Στα παλιά μου τα παπούτσια οι εισαγγελείς της πλάκας, τα εισαγγελάκια που βάζει να μου κάνουν δίωξη. Αν είχα τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ, τον Άρη ή ακόμα και τον ΟΦΗ που έχουν λαό που μάχεται από πίσω τους, τότε θα είχα κάνω πολλά πράγματα για το ποδόσφαιρο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δίπλα του ανθρώπους που δεν έχουν πατήσει ποτέ γήπεδο, όπως ο Αιμίλιος Κοτσώνης, έχει τον Μπέο να κανονίζουν ποια παιχνίδια θα πάρει ο ένας και ποια ο άλλος. Σιχάθηκα τον εαυτό μου, είναι ντροπή», είπε ο έμπειρος νομικός και πρόσθεσε:

«Έχει μία στημένη ΕΠΟ και έδωσε για μένα (σ.σ. ο Μαρινάκη) εντολή να μη μπω. Και ο Σταθάκης που είναι τιμωρημένος για 7 χρόνια, φιλοξενήθηκε σε σουίτα στο Καραϊσκάκη. Αυτή είναι η Ελλάδα. Θα πρέπει να καταλάβει όμως ότι ο κόσμος γυρίζει την πλάτη σε τέτοιες συμπεριφορές με. Ας πηγαίνει με τους χοντρούς φίλους του να γελάνε, τον Μπέο, τον Τσακογιάννη».

Ενώ καταλήγοντας δήλωσε ότι: «Λυπάμαι πολύ ένας που ένας πρόεδρος ήρθε από το πουθενά και ξευτιλίζει τα πάντα».

Παρέμβαση έκανε στη συνέχεια και ο Πέτρος Σταθάκης, ο οποίος και διέψευσε τα όσα είπε για τον ίδιο ο Αλέξης Κούγιας.

Πηγή: gazetta
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ