2012-11-29 10:34:04
Φωτογραφία για Η ΑΜΥΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗ «Zalgirio Arena»!
Στο επίκεντρο του σκάουτινγκ του Ολυμπιακού βρίσκονται οι μεγάλες δυνατότητες της Ζαλγκίρις Κάουνας στον επιθετικό τομέα, ειδικά από την περιφέρεια.

Η ομάδα του Χουάν Πλάθα διαθέτει από τις πιο παραγωγικές επιθέσεις στην Ευρωλίγκα, στηριζόμενη κυρίως στην περιφερειακή της γραμμή. Η Ζαλγκίρις σκοράρει κατά μέσο όρο 86,1 πόντους στους πρώτους επτά αγώνες στη φετινή διοργάνωση, έχοντας υψηλά ποσοστά ευστοχίας - 56,3% στα δίποντα και 40,1% στα τρίποντα. Η άμυνα, λοιπόν, αναμένεται να παίξει και πάλι καθοριστικό ρόλο για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, εν όψει του αυριανού (20/11, 21.00) αγώνα τους στη Λιθουανία, για την 8η αγωνιστική του Γ’ Ομίλου.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη αναλύσει το παιχνίδι του πρώτου γύρου, στο ΣΕΦ, στο οποίο ηττήθηκαν με 79-61. Η πεντάδα των Όλιβερ Λαφαγέτ, Ιμπραήμ Τζάαμπερ, Τρεμέλ Ντάρντεν, Ριμάντας Καουκένας και Μάρκο Πόποβιτς είναι τα "μεγάλα όπλα" για τη Ζαλγκίρις Κάουνας κι αυτοί που έκαναν τη μεγαλύτερη ζημιά στο φαληρικό στάδιο. Δεν είναι τυχαίο πως η Ζαλγκίρις με την συγκεκριμένη 5άδα σκόραρε τους 51 από τους 79 πόντους της και, λογικά, θα τραβήξει το… κουπί στο σκοράρισμα και στη «Zalgirio Arena».

Ο περιορισμός της είναι, προφανώς, το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό εφόσον θέλει να διεκδικήσει με αξιώσεις το «διπλό».

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ