2012-11-29 09:16:06
Φωτογραφία για sportal.it : ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑΠΟΛΕΟΝΙ
Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Στέφανο Ναπολεόνι σύμφωνα με τους Ιταλούς, τη στιγμή που ο ίδιος έχει ως προτεραιότητα τον επαναπατρισμό του.

Ο Ιταλός στράικερ θα μείνει όπως όλα δείχνουν ελεύθερος τον ερχόμενο Δεκέμβριο, οπότε και λήγει το συμβόλαιό του με τον Λεβαδειακό. Ο ίδιος να θέτει ως προτεραιότητα την επιστροφή του στην Ιταλία, ωστόσο σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sportal.it», τον παίκτη παρακολουθούν τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο Ολυμπιακός.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Σε κείμενο που δημοσιεύεται με τίτλο: «Ιταλία είμαι εδώ», προερχόμενος από δηλώσεις του Ναπολεόνι, αναφέρεται: «Ο Στέφανο Ναπολεόνι είναι έτοιμος. Ο Ιταλός επιθετικός δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Λεβαδειακό. Υπάρχει έδαφος για να μείνει στην Ελλάδα, («ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ τον παρακολουθούν με προσοχή) αλλά προτεραιότητά του είναι η επιστροφή».

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!

Ο Ναπολεόνι από την πλευρά του εξηγεί: «Τα πράγματα είναι καλά εδώ , αλλά ήρθε ο καιρός να φύγω. Λείπω καιρό από την Ιταλία και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να γυρίσω», είπε μεταξύ άλλων ο άσος των Βοιωτών.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ