2012-11-28 22:01:39
Φωτογραφία για Ο Ταμήλος απαντάει στο Ράδιο Αρβύλα (Βίντεο)
Η δουλειά του βουλευτή δεν είναι να είναι όλη μέρα στη Βουλή. Την δική του απάντηση δίνει ο βουλευτής της Ν.Δ. Μιχάλης Ταμήλος μετά το θέμα που προέκυψε από το βίντεο της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, όπου ο βουλευτής εμφανιζόταν να λέει «Δεν μπορούμε να ερχόμαστε κάθε βδομάδα στην επιτροπή και να πληρωνόμαστε μια φορά το μήνα».

Ο κ. Ταμήλος, διευκρίνισε ότι ο λόγος της αγανάκτησής του οφείλεται στο ότι οι Βουλευτές πολλές φορές απασχολούνται με επιτροπές και υποεπιτροπές, για πάρα πολλές ώρες, χωρίς να παράγουν έργο και πολλές φορές οι επιτροπές αυτές δεν είναι αποτελεσματικές.

Για την συγκεκριμένη ημέρα μάλιστα δήλωσε ότι η επιτροπή για μια διαδικαστικού εντελώς τύπου συνεδρίαση έφτασε να κρατήσει 5,5 ώρες λόγο της απειρίας της προέδρου Διονυσίας Αυγερινοπούλου.

«Η δουλειά του βουλευτή δεν είναι να είναι όλη μέρα στη Βουλή και να χάνει ώρες, αλλά να βρίσκεται στα υπουργεία και να πιέζει τους υπουργούς, προωθώντας τα αιτήματα του νομού του».

Αναφερόμενος για τα όσα ειπώθηκαν στη συνεδρίαση της υποεπιτροπής Υδατικών Πόρων της Βουλής, είπε ότι αυτές έχουν βοηθητικό χαρακτήρα και τις περισσότερες φορές δεν παράγεται ουσιαστικό έργο.

Ανέφερε μάλιστα ότι ο ίδιος έχει κάνει πρόταση στον Πρόεδρο της Βουλής, να μειωθεί ο αριθμός των κοινοβουλευτικών Επιτροπών, καθώς αυτές δεν είναι πάντα
24wro
pontikonews
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ