2012-11-28 21:44:10
Φωτογραφία για Νέα τροπή στο θρίλερ του θανάτου της 21χρονης Ολυμπίας
"Θέλω να μάθουμε την αλήθεια για τον θάνατο του παιδιού μας", λέει ο πατέρας της 21χρονης Ολυμπίας, που το 2006 έξι μήνες μετά την γέννηση του παιδιού της, «έφυγε» από την ζωή.

Σύμφωνα με την τότε ιατροδικαστική έκθεση, η νεαρή μητέρα πέθανε από εισρόφηση γαστρικού περιεχομένου. Όμως μία νέα τροπή έρχεται να προκαλέσει νέο πόνο στους γονείς της. Με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Μικτό Ορκωτό. Η ιατροδικαστής παραπέμφθηκε για αξιόποινες πράξεις που φέρεται ότι διέπραξε κατά την εκτέλεση των καθηκόντων της (ψευδορκία θανάτου) και ο σύζυγος της για ανθρωποκτονία σε ήρεμη κατάσταση.

Οι γονείς της Όλιας, όπως την λένε χαϊδευτικά, ισχυρίζονται ότι το κορίτσι, την ημέρα του θανάτου της, το Μεγάλο Σάββατο, έφερε μώλωπες σε όλη της το σώμα. Ο πατέρας της υποστηρίζει ότι ο σύζυγός της Ολυμπίας ήταν παθολογικά ζηλιάρης.

«Ακόμα και επτά μέρες μετά την γέννηση του παιδιού της είχε μώλωπες από το ξύλο», λέει ο κ. Α. Μάντζιος, ο οποίος σήμερα φανερά καταβεβλημένος τονίζει «την αλήθεια θα την μάθω όσα χρόνια και αν περάσουν… ».


«Ο τάφος δεν ήταν για την Όλια μου και αυτό θα αποδειχτεί», λέει η μητέρα της 21χρονης, που στερήθηκε το όνειρο της, να εργαστεί σαν αεροσυνοδός. Στερήθηκε τα όνειρα της, το παιδί της και την ίδια της την ζωή Η μοναδική παρηγοριά των γονιών της Ολυμπίας είναι η εγγονής τους. «Μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε, της μοιάζει εκπληκτικά», λέει ο πατέρας της, που περιμένει με αγωνία την δίκη.

Πηγή: star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ