2012-11-28 19:24:26
Φωτογραφία για Αυτός ο άντρας απήγαγε την μικρή Μαντλίν;
Είναι η καινούρια απρόσμενη εξέλιξη στην υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Madelein που συνέβη τον Μάιο του 2007 στην Πορτογαλία.

Με σημερινό του δημοσίευμα το DailyBeast αποκαλύπτει ότι οι έρευνες επικεντρώνονται σε ένα παιδόφιλο ο οποίος σήμερα έχει πεθάνει. Έμενε πολύ κοντά στο σημείο όπου είχε εξαφανιστεί το μικρό κορίτσι.

Όπως δείχνουν οι μέχρι στιγμής έρευνες το κορίτσι έχει πέσει θύμα trafficking από τσιγγάνους. Η αστυνομία της Πορτογαλίας είχε αρνηθεί να ακούσει τις πληροφορίες που είχαν συγκεντρώσει οι γονείς. Η οικογένεια είχε συγκεντρώσει πληροφορίες με την βοήθεια ιδιωτικού ντεντέκτιβ. Μια από τις πληροφορίες ανέφερε ότι το κορίτσι εθεάθη το βράδυ της εξαφάνισης δίπλα στο Raymond Hewlett. O πρώην Βρετανός στρατιώτης είχε καταδικαστεί τρεις φορές για παιδοφιλία. Ο ίδιος είχε αναφέρει στην αστυνομία όταν κατέθεσε ότι η Madeleine έπεσε θύμα απαγωγής από τσιγγάνους. Μάλιστα ανέφερε ότι είχαν προσφέρει και στον ίδιο λεφτά για να τους δώσει το κορίτσι.


Τα στοιχεία μέχρι στιγμής δείχνουν ότι ο νεκρός σήμερα άντρας είχε παίξει σημαντικό ρόλο στην εξαφάνιση της. Δυο μέρες πριν πεθάνει εξομολογήθηκε στον γιο του ότι είχε δει την Madelein δυο φορές μετά την εξαφάνιση της χωρίς να έχει ο ίδιος ανάμειξη στην υπόθεση.

Η Scotland Yard άνοιξε την υπόθεση πέρσι θεωρώντας ότι η πορτογαλική αστυνομία παρέλειψε σημαντικά στοιχεία όταν έκλεισε το 2008 την υπόθεση. Τότε ξεκίνησε και την δική της έρευνα μεταφράζοντας περισσότερες από 100.000 σελίδες αρχείου της Αστυνομίας και υποδεικνύοντας πως οι πορτογαλικές αρχές αγνόησαν πολλές και σημαντικές πληροφορίες. Στην υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Madeleine για όσους θυμούνται οι υποψίες είχαν στραφεί ακόμα και στους ίδιους τους γονείς της.

Πηγή: lifo
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ