2012-11-28 16:15:02
Φωτογραφία για «Μισός» Ολυμπιακός εναντίον Παναχαϊκής σήμερα στο Καραϊσκάκη
Η Παναχαϊκή θα αντιμετωπίσει σήμερα (8.30μ.μ. ΟΤΕ ΤV) τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την τρίτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας, με τους "κοκκινόμαυρους να επιδιώκουν μία καλή εμφάνιση κόντρα σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο.

Ο Ολυμπιακός καλείται στο σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στους «16» αλλά ταυτόχρονα να αποδείξει πως διαθέτει δεύτερη αλλά και τρίτη ενδεκάδα.

Άλλωστε, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ άφησε σχεδόν τη μισή ομάδα εκτός αποστολής και συγκεκριμένα τους βασικούς και μέχρι τώρα αναντικατάστατους Κάρολ, Σιόβα, Μανιάτη, Χολέμπας, Τοροσίδη και Αμπντούν. Εκτός έμεινε και ο Ιμπαγάσα, παρότι όλοι περίμεναν την επιστροφή του Ποιοι είναι μέσα; Από εκείνους που έχουν σηκώσει μέχρι στιγμής το βάρος σε Ελλάδα και Ευρώπη, είναι οι Μανωλάς, Φουστέρ, Γκρέκο, Μήτρογλου, Τζιμπούρ, Μασάντο, ενώ ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε και τους Παπάζογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.


Στην 19άδα είναι ακόμα οι Μέγερι, Γιαννιώτης, Ζαραδούκας, Καραγκούνης, Τάτος, Φετφατζίδης, Φέισα, Εμ. Σιώπης, όλοι τους με ελάχιστο έως καθόλου χρόνο συμμετοχής έως τώρα.

Από την αποστολή λοιπόν φαίνεται πως ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με αλλαγές και νέο πρόσωπο στο αυριανό ματς, με τον Ζαρντίμ να ξεκουράζει κάποια από τα βασικά του «όπλα».

Στη σημερινή προπόνηση οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν το βάρος στην τακτική, μέσω της διαδικασίας του διτέρματος, ενώ παράλληλα δούλεψαν και στην τεχνική τους. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν αρκετά παιδιά από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, πλην φυσικά εκείνου που αντιμετωπίζει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο Έλληνας σέντερ μπακ συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ ανεβάζει καθημερινά την ένταση της δικής του προπόνησης.

Από την άλλη πλευρά, ο στόχος της πατρινής ομάδας δεν είναι η πρόκριση αλλά τα υπόλοιπα οφέλη τα οποία μπορεί να έχει από αυτές τις αναμετρήσεις με τους "ερυθρολευκους" αγωνιστικά και όχι μόνο.

O Γιώργος Κούτσης και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν μία αξιοπρεπή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό που είναι και το φαβορί της διοργάνωσης γενικότερα.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η πατρινή ομάδα θα παραταχθεί με δύο σημαντικές απουσίες αυτές των τραυματιών Ολίσε και Ντιόγκο.

Πηγές: sentragoal-thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ