2012-11-28 14:30:05
Φωτογραφία για Ψάχνει φόρμουλα για Σισοκό
Να κρατήσουν στην Παιανία και μετά το τέλος της φετινής σεζόν τον Σισοκό θέλουν στον Παναθηναϊκό και γι' αυτό το λόγο εξετάζουν τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να συμβε

Οι «πράσινοι» θέλουν να βρουν τη φόρμουλα για να συνεχίσει να φοράει το τριφύλλι στο στήθος ο Ιβοριανός άσος, που μετά τον Καρνέζη είναι ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας ως τώρα.Συγκεκριμένα δύο είναι οι προτάσεις που σκέφτοναι στον Παναθηναϊκό να κάνουν στην Βόλφσμπουργκ, σύμφωνα με το «Goal».

Πρώτον είναι η επέκταση του δανεισμού του ως το καλοκαίρι του 2014. Για να γίνει αυτό ποντάρουν σε δύο πράγματα στο Τριφύλλι και το πρώτο είναι η επιθυμία του ίδιου του παίκτη να συνεχίσει στην ομάδα, αφού έχει βρει φανέλα βασικού και παράλληλα πρωταγωνιστικό ρόλο. Παράλληλα υπολογίζουν και στο γεγονός ότι η γερμανική ομάδα έχει ένα πολύ μεγάλο ρόστερ, που φτάνει στα 50 επαγγελματικά συμβόλαια, με τους 8 μόνο εξ αυτών να είναι δανεικοί και τους υπόλοιπους στην πρώτη ομάδα. Αυτό σημαίνει πως ακόμα κι αν επιστρέψει ο Σισοκό στην Βόλφσμπουργκ, που δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής, ιδίως μετά και την απομάκρυνση του Μάγκατ, που ήταν εκείνος ο οποίος τον είχε φέρει.


Επιπλέον υπάρχει και η προοπτική της αγοράς ενός ποσοστού των δικαιωμάτων του, με ποσό πάντως που δεν θα ξεπερνάει τις 400.000 ευρώ. Έτσι θα έχει και η Βόλφσμπουργκ την ευκαιρία να αποσβέσει ένα μέρος από τα 1,5 εκατ. ευρώ που είχε δαπανήσει τον περασμένο Γενάρη για να τον αποκτήσει. Εξάλλου θα μπορεί να βάλει και ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης, το οποίο και θα την εξασφαλίζει μελλοντικά.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ευρωπαϊκές «αποικίες χρέους»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ευρωπαϊκές «αποικίες χρέους»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ