2012-11-28 11:22:13
Φωτογραφία για Πάτρα: Πάλεψε σκληρά, αλλά έχασε τη μάχη ο 13χρονος Δημήτρης - Σήμερα η κηδεία
Πάλεψε σκληρά, αλλά έχασε τη μάχη ο 13χρονος Δημήτρης Μπακάλμπασης, γιος του τοπικού συμβούλου Ακταίου Χρήστου Μπακάλμπαση, που εδώ και χρόνια είχε προσβληθεί από βαριά νόσο.

Ο μικρός Δημήτρης, που ήταν μοναχογιός, είχε χτυπηθεί από λευχαιμία. Οι ελπίδες της οικογένειάς του ότι η μεταμόσχευση μυελού στην οποία ο 13χρονος υπεβλήθη προ πενταετίας, ίσως βελτίωνε σημαντικά την υγεία του, έσβησαν τον τελευταίο καιρό μόλις έγινε γνωστή η επιδείνωση της κατάστασής του. Από το 2008 ξεκίνησε η περιπέτεια της υγείας του και για μεγάλο διάστημα είχε φιλοξενηθεί στον ξενώνα της «ΦΛΟΓΑΣ».

Όπως αναφέρει η Πελοπόννησος, ο χαμός του 13χρονου βύθισε στη θλίψη όλους όσοι γνώριζαν τους εξαιρετικούς γονείς του, Χρήστο και Γεωργία, αλλά και τον ίδιο τον μικρό, που αγαπούσε τον αθλητισμό. Ο Δημήτρης έπαιζε μπάσκετ στην ομάδα του Ακταίου, αγαπούσε τη μουσική και τη ζωή και ήταν γενναίος και μαχητής μέχρι το τέλος.

Βαρύ το κλίμα και στο Γυμνάσιο Καστριτσίου, όπου φοιτούσε νεαρός Δημήτρης, καθώς οι συμμαθητές του προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την απώλεια του 13χρονου.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, στη 1 το μεσημέρι, από τον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου Τρεχλού Καλαβρύτων.

Πηγή και φωτό: εφημερίδα Πελοπόννησος
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ