2012-11-28 08:34:05
Φωτογραφία για Πωλείται ο Κουίνσι; Πρότειναν Γιλντιρίμ
Παρά την οικονομική στενότητα, στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει ότι η μεταγραφική ενίσχυση το Γενάρη είναι αναγκαία. Πρώτη ανάγκη αποτελεί η προσθήκη ενός σέντερ φορ, ακολουθεί αυτή του μεσοεπιθετικού και εφόσον αποδεσμευτεί ο Μπουμσόνγκ πιθανώς να γίνει κίνηση και για στόπερ. Πάντα, όμως, με μικρό πορτοφόλι και με συμβόλαιο που δεν θα ξεπερνά τις 250.000 ευρώ.

Για την επίθεση προτάθηκε ο Σερκάν Γιλντιρίμ. Ο 22χρονος επιθετικός ανήκει στη Γαλατάσαραϊ και μπορεί να αποκτηθεί δανεικός ως το τέλος της περιόδου. Αναδείχθηκε από την Μπούρσασπορ και από το 2011 ανήκει στην ομάδα της Πόλης, ενώ έχει περάσει από όλες τις «μικρές» ομάδες της Τουρκίας και μετρά ήδη 10 συμμετοχές και 2 γκολ με την Ανδρών. Φέτος έχει χάσει τη θέση του στην ομάδα μετρώντας 3 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα, καθώς και 1 εμφάνιση με 1 τέρμα στο Κύπελλο. Πέρυσι είχε 22 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Περίπτωση απόκτησης του Φάνη Γκέκα, που χθες αποδεσμεύτηκε από τη Λεβάντε, δεν υπάρχει, καθώς και ο ίδιος ο Λαρισαίος φορ δεν ενδιαφέρεται να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Κρούση για Κουίνσι

Στο μεταξύ, μάνατζερ ενημέρωσε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την πιθανότητα να φέρει πρόταση για τον Κουίνσι το Δεκέμβριο. Εφόσον έρθει πρόταση και ικανοποιεί τη διοίκηση, δεν είναι απίθανο να παραχωρηθεί ο Γκανέζος εξτρέμ.
sport-fm.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ