2012-11-28 03:50:07
Φωτογραφία για Μπενίτεθ: «Μόνο ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε»
Απόλυτα λογικές χαρακτήρισε ο Ράφα Μπενίτεθ τις αποδοκιμασίες των οπαδών της Τσέλσι προς το πρόσωπό του. Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για την κόντρα του με τον κόσμο της νέας του ομάδας και τόνισε πως με δουλειά και νίκες σε όλα τα παιχνίδια, θα έρθει και η… δική του νίκη στο θέμα της εμπιστοσύνης του κόσμου.

Ο Μπενίτεθ έγινε αποδέκτης εχθρικής υποδοχής στο «Στάμφορντ Μπριτζ», την Κυριακή, στο ματς με τους «πολίτες». Άκουγε από τους οπαδούς πως δεν τον θέλουν στην ομάδα, άκουγε το όνομα του Ρομπέρτο Ντι Ματέο, είδε όλο το γήπεδο να χειροκροτεί τον Ιταλό κόουτς που απολύθηκε την περασμένη εβδομάδα και τα πανό με την επιγραφή «Rafa out», είχαν κατακλύσει τις κερκίδες.

Όπως ήταν λογικό, στη συνέντευξη Τύπου του παιχνιδιού με τη Φούλαμ για τη 14η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, οι ερωτήσεις αφορούσαν… σχεδόν αποκλειστικά ό,τι συνέβη την Κυριακή. «Καταλαβαίνω πως αισθάνονται λόγω της κόντρας που υπήρχε όταν ήμουν προπονητής της Λίβερπουλ
. Υπήρχε μεγάλη αντιπαλότητα. Είναι απόλυτα λογικό. Θα προσπαθήσω να αποδείξω, όμως, ότι ήρθα στην Τσέλσι για τους σωστούς λόγους και στοχεύω μονάχα στη νίκη. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μόνο με νίκες μπορώ να αντιστρέψω το κλίμα στις εξέδρες και τη σχέση μου με τους οπαδούς της Τσέλσι. Φυσικά, η κατάσταση δεν μπορεί να αντιστραφεί από τη μια στιγμή στην άλλη.

Δουλεύουμε σκληρά, κυνηγάμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και το ματς με τη Φούλαμ είναι μια καλή ευκαιρία για να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Το μοναδικό που μπορώ να υποσχεθώ στους οπαδούς μας είναι ότι θα δουλεύω καθημερινά σκληρά, όπως το κάνω και από την πρώτη μέρα, με στόχο το καλό της ομάδας» ήταν η απάντηση του Ράφα Μπενίτεθ.
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ