2012-11-27 21:33:51
Φωτογραφία για Καλαμάτα: Τροχαίο στην «Άρση Βαρών» του Μεσσηνιακού
Σοβαρό τροχαίο, συνέβη την Κυριακή το βράδυ, στην Εγνατία Οδό, κοντά στην Αμφιλοχία, στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν αθλητές του τμήματος Αρσης Βαρών του Μεσσηνιακού και ο προπονητής τους Χρήστος Γεννάτος, ο οποίος νοσηλεύεται με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στην Εντατική Μονάδα του Νοσοκομείου της Άρτας. Το ατύχημα έγινε στο 127ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου- Ιωαννίνων, στην περιοχή Κατάφουρκο., όταν ο Χρήστος Γεννάτος επέστρεφε με δύο αθλήτριες και έναν αθλητή του, από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα άρσης Βαρών στην Αριδαία. 

Βαρύτερα τραυματισμένη, είναι η νεαρή αθλήτρια Σοφία Φάσου, η οποία υπέστη ρήξη σπλήνας ενώ ο αθλητής Δημήτρης Ουάμπικ υπέστη κάταγμα στον αριστερό μηρό και η αθλήτρια Μαρία Ναούμη τραυματίστηκε στο πρόσωπο. Στο Νοσοκομείο της Άρτας, όπου νοσηλεύονται και οι τέσσερις τραυματίες βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή, εκτός από τα μέλη των οικογενειών τους, ο ταμίας του Μεσσηνιακού, Τάκης Στασινόπουλος και ο μεσσήνιος χειρουργός-ορθοπεδικός Γιώργος Τσικούρης, γιατρός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών. 

Σύμφωνα, με τον κ. Τσαικούρη που μίλησε στην Ε.ΡΑ. Καλαμάτας, η ζωή των τριών αθλητών δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο ενώ ο Χρήστος Γεννάτος, παραμένει με μηχανική υποστήριξη διασωληνομένος στην εντατική, η κατάσταση χαρακτηρίζεται «σταθερή» και τα προσεχή εικοσιτετράωρα είναι ιδιαιτέρως κρίσιμα 

Βαγγέλης Ποτέας
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ