2012-11-27 16:30:03
Φωτογραφία για Fashion trend: Παλτό με prints
Για εσάς που σας αρέσουν τα prints και θέλετε να τα τολμήσετε και στο παλτό σας.

Είναι ιδιαίτερα, ξεχωριστά, extreme και κάνουν τη διαφορά στο look σας! Ο λόγος για τα παλτό με prints που μπορούν να κάνουν στυλάτο ένα απλό outfit σας. Επενδύστε σε ένα τέτοιο παλτό και απογειώστε ένα απλό casual ή total monochrome look σας. Ένα παλτό με prints μπορεί να συνοδεύσει το blue jeans σας μαζί μ’ένα απλό πουκάμισο ή το αγαπημένο σας πουλόβερ, πετυχαίνοντας έτσι μια ξεχωριστή αλλά συγχρόνως απλή εμφάνιση. Μπορείτε να δώσετε ένταση και να κάνετε απόλυτα stylish ένα κλασσικό φόρεμα σας με ένα printed παλτό. Ακόμη, κάντε ξεχωριστό και δώστε χαρακτήρα σ’ένα απλό total black look επιλέγοντας ένα ασπρόμαυρο παλτό με prints. Φορέστε τα σωστά για να γίνουν το απόλυτο κομμάτι που θα συνοδεύσει τις εμφανίσεις σας από το πρωί στο γραφείο μέχρι τις βραδινές σας εξόδους.

Styling tips:


• Αποφύγετε την υπερβολή γιατί τα printed παλτό είναι από μόνα τους πολύ εκκεντρικά! Προτιμήστε τις μονοχρωμίες για να τα συνοδεύσετε.

• Για εσάς που έχετε έμπειρο μάτι, δοκιμάστε να παίξετε με τα prints. Το αποτέλεσμα θα βγει τολμηρό και απόλυτα extreme.

• Μπορείτε να βγάλετε από την ντουλάπα τα vintage printed παλτό της μαμάς και να τα αξιοποιήσετε έξυπνα για μοντέρνες εμφανίσεις που θα εντυπωσιάσουν.

Δείτε παρακάτω μερικά παραδείγματα που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε:

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

http://www.jenny.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΕΚ:  Πρόβλημα και με Παυλή
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΕΚ: Πρόβλημα και με Παυλή
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ