2012-11-27 15:22:13
Φωτογραφία για Χρειάζομαι 3-4 παιχνίδια ακόμη
 Ο Ματέους Βιβιάν, μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και όπως τόνισε το παιχνίδι αυτό θα πρέπει να γίνει μάθημα στους συμπαίκτες του, αλλά και στον ίδιο.  Στάθηκε επίσης στην παρουσία του κόσμου αλλά σχολίασε και το πριμ του Σαββίδη.

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Οταν ήμουν 26 ετών κοιτούσα τι κάνω εγώ μέσα στο γήπεδο. Οταν, όμως, φθάνεις στα 30 σου χρόνια, ασχολείσαι με το πώς θα βοηθήσεις την ομάδα σου. Χθες αν ήμασταν καλύτεροι, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σίγουρα θα πρέπει να μας γίνει μάθημα αυτό το παιχνίδι αλλά και να παραδειγματιστούμε από το κουράγιο που βρήκαμε στο τέλος και πήραμε την ισοπαλία. Αγώνες, όπως αυτός με τον Ολυμπιακό, μας κάνουν ολοένα και πιο δυνατούς εν όψει της δύσκολης συνέχειας».

Για την επιστροφή του στην ενδεκάδα: «Οταν απουσιάζει ένας αμυντικός για τρεις μήνες, χάνει πολλά. Για μένα, όμως, είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσω περισσότερο για να βοηθάω καθημερινά την ομάδα μου και να βελτιώνομαι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Επίσης πιστεύω ότι κι οι παίκτες που είναι δίπλα μου θα γίνονται κι αυτοί καλύτεροι. Κι αυτός είναι ένας από τους ρόλους μου στην ομάδα, να βοηθάω και τους συμπαίκτες μου».


Για το αν νιώθει έτοιμος: «Είναι δύσκολο να το πω αυτό. Πάντως χρειάζομαι 3-4 παιχνίδια ακόμη για να δω πώς στέκομαι στο γήπεδο εν όψει και της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Για την συνέχεια: «Πρέπει να έχουμε παραπάνω πρωτοβουλία μέσα σε έναν αγώνα, να παίζουμε καλύτερα και να δείχνουμε μέσα στο γήπεδο ότι είμαστε οι πιο ικανοί για να πετύχουμε το απόλυτο των νικών. Κι όχι να μένουμε, μετά τους αγώνες, στις αιτίες που έφταιξαν και δεν μας άφησαν να υλοποιήσουμε αυτόν τον στόχο».

Για το αν φοβήθηκε πώς δε θα ισοφάριζαν τον Ολυμπιακό: «Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου είπα στους συμπαίκτες μου ότι αν δεν μπούμε με άλλο αγωνιστικό πρόσωπο στο γήπεδο και δεν τρέξουμε περισσότερο, δεν θα πετύχουμε γκολ. Τελικά ήρθε η ισοφάριση και τουλάχιστον δεν χάσαμε».

Για τους νεαρούς παίκτες: «Ο κάθε παίκτης θέλει διαφορετική αντιμετώπιση. Αλλιώς θα μιλήσεις στον ένα κι αλλιώς σε κάποιον άλλο. Σίγουρα υπάρχουν ορισμένοι παίκτες που πρέπει να τους μιλάς πιο δυνατά και να τους κατευθύνεις περισσότερο».

Για το πριμ του Σαββίδη: «Σε έναν σύλλογο, το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι ενωμένοι. Ξέρουμε ότι μας βοηθάει αυτό το πριμ, όμως καλό για μας είναι να βρίσκεται διαρκώς δίπλα μας και στις καλές και στις κακές στιγμές της ομάδας».

Για την παρουσία του κόσμου: «Πολύ απλά, όλο αυτό που συνέβη με τον Ολυμπιακό, ήταν εντυπωσιακό. Εχω παίξει σε πολλά γήπεδα, σε αρκετές ομάδες, όμως ερχόμενος από ένα δυνατό πρωτάθλημα, το γαλλικό, δεν έχω δει κάτι παρόμοιο ξανά».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ