2012-11-27 14:04:07
Φωτογραφία για ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ... ΤΗ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΑΝΕΜΟΥΣ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ 5-1 *ΒΙΝΤΕΟ*
Σαν σήμερα στις 27 Νοεμβρίου του 2008 ο Ολυμπιακός με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για πρώτη σεζόν στον πάγκο του, σκόρπισε στους... πέντε ανέμους την Μπενφίκα, την οποία νίκησε με 5-1 στο "Γ. Καραϊσκάκης" και πραγματοποίησε άλμα πρόκρισης για τους «32» του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Με μία από τις ευρύτερες νίκες στην ευρωπαϊκή ιστορία του Θρύλου είναι συνδεδεμένη η σημερινή ημερομηνία, αφού ο Ολυμπιακός είχε μετατρέψει το «Ναό» του σε πύρινη κόλαση για τους αντιπάλους του και πέτυχε τη δεύτερη χρονικά ευρωπαϊκή πεντάρα της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά το επιβλητικό 5-0 επί της Νόρτζελαντ.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός αποδίδοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο, επιβλήθηκε με 5-1 στην Μπενφίκα για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, πραγματοποιώντας άλμα πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης. Ο Θρύλος ληταν καταιγιστικός στο πρώτο ημίχρονο, η λήξη του οποίου τον βρήκε να προηγείται με 4-1 χάρη σε τέρματα των Γκαλέτι (1’), Πατσατζόγλου (17’), Ντιόγκο (24’) και Μπελούτσι (44’). Το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε στο 53’ με τον Ντιόγκο να πλασάρει ιδανικά και να εκμεταλλεύεται την εκπληκτική ασίστ του Γκαλέτι μέσα σε αποθέωση.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το…εκκρεμές
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το…εκκρεμές
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ