2012-11-27 13:08:03
Φωτογραφία για Ποιος ξυλοκόπησε και έστειλε στο νοσοκομείο γνωστή Ιταλίδα ηθοποιό;
Η 28χρονη Ιταλίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια, Φραντσέσκα Τσιπριάνι (Francesca Cipriani)καταγγέλλει τον άγριο ξυλοδαρμό της, σε μια ιστορία με πολλά σκοτεινά σημεία, που έχει ξεσηκώσει σάλο στην γειτονική χώρα.

Οι φωτογραφίες προκαλούν σοκ, με την όμορφη Φραντσέσκα να φέρει ένα αιμάτωμα στο πρόσωπο και το αριστερό της χέρι σε νάρθηκα!

Στην αποκλειστική της συνέντευξη στο εβδομαδιαίο ιταλικό περιοδικό "Gente" η σοουγούμαν, καταγγέλλει πως ο άνδρας που την χτύπησε είναι ο ...Λέλε Μόρα (Lele Mora) και πως η αιτία, ήταν ότι απουσίασε από μια εμφάνιση στην τηλεόραση!

Η κοπέλα, στην συνέντευξη, με τον τρόμο ακόμα ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της, αναφέρει πως χρειάστηκε να παραμείνει τέσσερις μέρες στο νοσοκομείο...

Όπως ήταν φυσικό κατέθεσε μήνυση εναντίον του Λέλε, αλλά τονίζει πως: "Αν μου ζητήσει δημόσια συγνώμη θα αποσύρω τις κατηγορίες!".

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο Μόρα είναι πασίγνωστος στην Ιταλία, αφού σαν κυνηγός ταλέντων έχει αναδείξει μερικές από τις πιο γνωστές ηθοποιούς και μοντέλα της χώρας.


Είναι ένας από τους μεγαλύτερους μάνατζερ διασημοτήτων, ενώ είχε καταλήξει στην φυλακή για 14 μήνες μετά από καταδίκη για φοροδιαφυγή και δόλια πτώχευση.

Είναι επίσης ο διοργανωτής των γνωστών "Μπούνγκα- Μπούνγκα" τα πάρτι των οργίων του Ιταλού μεγιστάνα και πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι (Silvio Berlusconi)!

Ήταν αυτός που κατάφερε τα χτυπήματα στην Φραντσέσκα; Από την πλευρά του η απάντηση είναι αρνητική...

Μέσω του δικηγόρου του αναφέρει πως: "Ποτέ δεν χτύπησα την Τσιπριάνι, με την οποία έχω ένα πολύ μεγάλο δεσμό φιλίας και εκτίμησης".

Η απορία παραμένει για το τι ακριβώς συνέβη και ποιος έστειλε την κοπέλα στο νοσοκομείο... 

Εν αναμονή των εξελίξεων, να συμπληρώσουμε απλά πως οι δύο είχαν αναπτύξει δεσμό μεταξύ τους και πως στη διάρκεια του εγκλεισμού στη φυλακή του Λέλε, η Τσιπριάνι ήταν πάντα κοντά του και τον επισκεπτόταν σε καθημερινή βάση...
radar.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ