2012-11-27 10:00:07
Φωτογραφία για Μεσογειακές μπρουσκέτες με ρόκα
Υλικά:

½ μπαγκέτα

½ ντομάτα

1 κομμάτι φέτα (50 γρ.) σε κομματάκια

Πιπέρι χοντροκομμένο

10 κ.σ. ελαιόλαδο

Λίγη ρόκα

Εκτέλεση:

Κόβουμε τη φέτα σε μικρά κομματάκια .Κόβουμε το ψωμί σε φέτες. Καταβρέχουμε με το μισό ελαιόλαδο τα ψωμάκια. Στρώνουμε τις φέτες ντομάτας από πάνω και προσθέτουμε λίγη φέτα.

Περιχύνουμε με το υπόλοιπο λάδι και ρίχνουμε λίγο πιπέρι. Ψήνουμε στο γκριλ για 7-10 λεπτά. Προσθέτουμε λίγη ρόκα πάνω σε κάθε μπρουσκέτα και σερβίρουμε.
ofono
tosokaki.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ