2012-11-27 07:00:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Ο 50χρονος τελικά «εγκέφαλος» της ληστείας στην Αρχαία Ολυμπία – Τον «δίνει» το DNA
Σήμερα στον Ανακριτή οι τρεις συλληφθέντες – Ο κατασκευαστής είχε διατελέσει και πρόεδρος αχαϊκής ποδοσφαιρικής ομάδας.

Το DNA ταυτοποιήθηκε και δείχνει ως «εγκέφαλο» της συμμορίας αλλά και ως τον ένα από τους συμμετέχοντες της ληστείας που έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας. Ο λόγος για τον 50χρονο αλουμινοκατασκευαστή (με το ροζ πουκάμισο στη φωτό), ο οποίος φέρεται να έπαιξε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλη την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του PatrasTimes το γενετικό υλικό του 50χρονου ταυτοποιήθηκε από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και είναι αυτό που βρέθηκε επάνω σε ένα κομμάτι γάζας στη βαριοπούλα που χρησιμοποιήθηκε όταν έσπασαν τις προθήκες του Μουσείου.

Όπως αναφέρουν πηγές ο συγκεκριμένος παλαιότερα είχε διατελέσει και πρόεδρος ερασιτεχνικής ομάδας ποδοσφαίρου στην Αχαΐα.

Να σημειωθεί πως οι τρεις συλληφθέντες θα παρουσιαστούν σήμερα μετά τις 11 το πρωί στον Ανακριτή Πάτρας για να απολογηθούν μετά την προθεσμία που ζήτησαν και έλαβαν.

Εξάλλου συνεχίζεται η αναζήτηση των δυο ακόμη Πατρινών που συμμετείχαν στη σπείρα, του 58χρονου συνταξιούχου και του 33χρονου πρώην υπαλλήλου φαρμακείου σε βάρος των οποίων έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ