2012-11-26 23:08:04
Φωτογραφία για «ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ...»
Στις χαμένες ευκαιρίες για να «κλειδώσει» τη νίκη αποδίδει το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού την ισοπαλία στην Τούμπα.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Λεονάρντο Ζαρντίμ, ήταν πολύ απογοητευμένος για τον τρόπο με τον οποίο ο Ολυμπιακός έχασε τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αποτέλεσμα που κρατούσε σφιχτά στα χέρια της η ομάδα αλλά τελικά δεν μπόρεσε να το «δέσει» με ένα δεύτερο γκολ, με συνέπεια να το πληρώσει στη μοναδική φάση που έκαναν οι γηπεδούχοι.

«Αυτό ισχύει και θα ισχύει πάντοτε στο ποδόσφαιρο, στην Ελλάδα και παντού. Όταν δεν αξιοποιείς την ανωτερότητα και τις ευκαιρίες που δημιουργείς, το πιθανότερο είναι ότι θα το πληρώσεις», έλεγαν στις συζητήσεις τους ο Ζαρντίμ με τους συνεργάτες του μετά την αναμέτρηση, κάτι που θα τονιστεί στους παίκτες ως... μάθημα για τη συνέχεια.

Από την πλευρά του Πορτογάλου τεχνικού υπήρξε η εξήγηση για την κριτική σχετικά με τις αλλαγές ότι έπρεπε να προστατευτούν κάποιοι παίκτες που είτε προέρχονταν από τραυματισμό είτε είχαν δώσει πολλά μέσα στο ματς και είχαν κουραστεί, ενώ το βασικότερο που τονίστηκε ήταν αυτό που είδαν όλοι: ότι ο Ολυμπιακός έκανε πάρα πολλές φάσεις για τέτοιου είδους και δυσκολίας παιχνίδι, αλλά δεν μπόρεσε να τις εκμεταλλευτεί με περισσότερα γκολ.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ