2012-11-26 12:01:22
Φωτογραφία για Ξύλο για τη Χάλι Μπέρι [εικόνες]
Για το Χόλιγουντ που αρέσκεται σε ίντριγκες, καβγάδες και ροζ σκάνδαλα η είδηση ότι ο πρώην και ο νυν εραστής της Halle Berry πιάστηκαν στα χέρια είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη.

Η πανέμορφη ηθοποιός φαίνεται πως είναι και πολύ μοιραία γυναίκα και έτσι οι άντρες της ζωής της δεν διστάζουν να χειροδικήσουν και να επιτεθούν ο ένας στον άλλο. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Την Πέμπτη ο πρώην της ηθοποιού και πατέρας της τετράχρονης κόρης της, Gabriel Aubry έφτασε απρόσκλητος στο σπίτι της παλιάς του αγαπημένης.

Ηταν Ημέρα των Ευχαριστιών ωστόσο ο 37χρονος άντρας έφτασε πρωί πρωί στο σπίτι της Berry με άγριες διαθέσεις.

Εκεί ήταν ο νυν εραστής και αρραβωνιαστικός της Berry, Olivier Martinez, ο οποίος του είπε ότι πρέπει να σταματήσει τον αγώνα με την Berry για την κηδεμονία της κόρης τους και να τους αφήσει να προχωρήσουν με τη ζωή τους.


Αυτό στάθηκε αρκετό για να αρχίσει ένας άγριος καβγάς με τους δύο άντρες να ...χτυπιούνται και να ανταλλάζουν βρισιές στη γαλλική γλώσσα. Το ευτυχές είναι ότι η κορούλα της Berry δεν βρισκόταν στο σπίτι εκείνη την ώρα!

Η μάχη ήταν πολύ σφοδρή με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να χρειαστεί να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες! Ο 46χρονος Olivier έχει σπάσει το χέρι του και έχει τραύματα στο λαιμό, ενώ ο Gabriel έχει σπάσει ένα πλευρό και έχει τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Και οι δύο βρέθηκαν στο ίδιο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκαν για λίγες ώρες σε δωμάτια που τα χώριζαν μόνο λίγα μέτρα!

Στη συνέχεια ο Aubry συνελήφθη καθώς η πρώην του υπέβαλλε μήνυση για επίθεση, ενώ του απαγορεύτηκε να πλησιάσει την κόρη του και τη μητέρα της σε απόσταση κάτω των 100 μέτρων μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου.

protothema.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ