2012-11-26 01:13:51
Φωτογραφία για Σπουδαία νίκη της Μίλαν στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους
Με εκτέλεση πέναλτι του Ρομπίνιο η Μίλαν νίκησε 1-0 την Γιουβέντους και πήρε εκδίκηση για το περσινό ματς που αδικήθηκε το ακυρωθέν γκολ του Μουντάρι.

Η Μίλαν νίκησε με 1-0 την Γιουβέντους στο "Σαν Σίρο", χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Ρομπίνιο στο 31ο λεπτό.

Στο πέναλτι υπέπεσε ο Μαουρίσιο Ίσλα, καθώς η μπάλα χτύπησε στο σώμα του, αλλά και στο προτεταμένο χέρι του μετά από κεφαλιά του Νοτσερίνο.

Όσο περνούσαν τα λεπτά η Γιουβέντους πίεζε, αλλά δεν κατάφερε να απαντήσει, έτσι μετά την Ίντερ έχασε και από την άλλη ομάδα του Μιλάνου.

Η Μίλαν έχει 14 βαθμούς λιγότερους από την Γιουβέντους και θέλει πολύ προσπάθεια ακόμη και πολλές συνεχόμενες νίκες για να αρχίσει να έχει ξανά ελπίδες για τίτλο.

Η νίκη αυτή πάντως, παρουσία του Μάρκο φαν Μπάστεν που ήταν στην εξέδρα, ήταν εκδίκηση για τους "ροσονέρι" για το ακυρωθέν γκολ του Μουντάρι στην περσινή αναμέτρηση στο ίδιο γήπεδο.

ΜΙΛΑΝ: Αμέλια, Ντε Σίλιο, Μεξές (73' Σαπάτα), Γέπες, Κονστάν, Νάιτζελ ντε Γιονγκ, Μοντολίβο, Νοτσερίνο, ΚΠ Μπόατενγκ (84' Φλαμινί), Ρομπίνιο (65' Πατσίνι), Ελ Σααραουί.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Μαρτίν Κάσερες, Πίρλο, Βιντάλ, Μαρκίζιο, Ίσλα (46' Παντοΐν), Κουάντουο Ασαμόα (72' Πογκμπά), Κουαλιαρέλα (57' Τζοβίνκο), Βούτσινιτς.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ