2012-11-25 22:47:10
Φωτογραφία για ΦΟΥΣΤΕΡ : ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ
Ο Νταβίντ Φουστέρ, εκ του αποτελέσματοε, ήταν ο… μοιραίος του Ολυμπιακού για τις ευκαιρίες που έχασε κόντρα στον ΠΑΟΚ και ο Ισπανός, ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί Συγκεκριμένα, ο μεσοεπιθετικός των ερυθρόλευκων, μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Τούμπα, σε δηλώσεις του στην κάμερα της «Nova» υποστήριξε πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες, αλλά τελικά η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα σε δύσκολη έδρα.

Αρχικά, ο Νταβίντ Φουστέρ αναφέρθηκε στο αν ο Ολυμπιακός πλήρωσε τις χαμένες ευκαιρίες: «Αυτό έγινε σήμερα. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να πάρουμε το παιχνίδι. Εγώ είχα δύο ευκαιρίες και ζητώ συγγνώμη. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Αναφορικά με το αν ήταν θέμα τύχης, σχολίασε: «Την τύχη πρέπει να την κυνηγάς. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Στην κατοχή της μπάλας είχαμε την υπεροχή. Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά και η ισοπαλία σε ένα γήπεδο όπως αυτό δεν είναι κακό αποτέλεσμα».

Τέλος, για το αν η διαφορά των οκτώ βαθμών είναι σημαντική στην προσπάθεια των ερυθρόλευκων για το πρωτάθλημα, απάντησε: «Είναι πολύ σημαντική διαφορά, γιατί απομένουν τρεις αγώνες πριν το τέλος του πρώτου γύρου. Εμείς θέλουμε να τη διατηρήσουμε αλλά και να την αυξήσουμε».

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ