2012-11-25 22:26:35
Φωτογραφία για ΖΑΡΝΤΙΜ : ΑΔΙΚΟ, ΒΑΣΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΜΑΣ
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και μεταξύ άλλων είπε ότι το αποτέλεσμα ήταν άδικο, βάση των ευκαιριών του Ολυμπιακού στην Τούμπα.

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Ημασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια τού αγώνα», είπε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και συνέχισε αναλύοντας το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας ήταν ισορροπημένος, αλλά στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι, αλλά επιτρέψαμε στον αντίπαλό μας να βάλει ένα γκολ και να μας ισοφαρίσει. Αυτό είναι άδικο για μας, μια και θα μπορούσαμε - σύμφωνα με τις ευκαιρίες μας - να πετύχουμε περισσότερα γκολ».

Ακόμα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ υπογράμμισε ότι «είχαμε τον απόλυτο έλεγχο στο δεύτερο μέρος, μια και σε γενικές γραμμές τα πήγαμε καλά. Απλά σε μία στιγμή χάθηκε η συγκέντρωση κι επιτρέψαμε να δεχθούμε ένα γκολ, ενώ θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη» Σε ερώτηση για το πώς είδε τον ΠΑΟΚ, υπογράμμισε: «Εχει καλή κυκλοφορία της μπάλας, είναι καλός στην επίθεση, όμως εμείς προσπαθήσαμε να μειώσουμε την επιθετική ικανότητα και να του στερήσουμε τη δημιουργία. Πάντως είναι η δεύτερη ομάδα στη βαθμολογία και αυτό σημαίνει είναι η 2η καλύτερη ομάδα πίσω από εμάς»

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ