2012-11-25 22:09:01
Φωτογραφία για Θα γίνει σπουδαίος παίκτης ο Κωνσταντινίδης
Ο Γιώργος Δώνης στην συνέντευξη Τύπου αποθέωσε τον Κωνσταντινίδη για την εμφάνιση του ενώ είπε πώς η ομάδα θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη που τουλάχιστον δεν έχασε: " "Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών και από την στιγμή που δεν το χάσαμε το ματς πρέπει να είμαι ευχαριστημένος. Στο πρώτο μέρος λειτουργήσαμε καλά, είχαμε καλή οργάνωση αλλά μας έλειπε η αυτοπεποίθηση με τη μπάλα στα πόδια. Μπορούμε να κρατήσουμε ότι η ομάδα προσπάθησε απέναντι στον Ολυμπιακό που έχει μεγάλη ποιότητα και το διεκδίκησε το ματς ως το τέλος. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον νεαρό τον Κωνσταντινίδη που μπήκε στη φωτιά, έδειξε χαρακτήρα και προσωπικότητα. Μας κερδίζει με αυτό τον τρόπο και μπορεί να είναι ένας μεγάλος παίκτης στο μέλλον για τον ΠΑΟΚ"

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε συνοχή στις γραμμές του: "Είχαμε έναν Ολυμπιακό με καλή οργάνωση και είναι δύσκολο να τη διασπάσεις
. Μπήκαμε φοβισμένα μέχρι το 20' και προσπαθήσαμε μετά αν και δεν είχαμε καθαρές ευκαιρίες. Εμείς δουλεύουμε πολύ σε αυτό το κομμάτι. Θεωρώ όταν σε αυτή την ομάδα είναι ο καλός Λόρενς και ο καλός Ρομπέρ έχουμε τις λύσεις. Είναι σημαντικοί αυτοί οι παίκτες για την πορεία μας στο πρωτάθλημα" και συνέχισε: "Η ανάλυση της κάθε στιγμής στο ποδόσφαιρο έχει πάντα μια υπερβολή. Πριν από μερικές μέρες η Σάλκε έπαιξε με τον Ολυμπιακό. Είχε 70 τοις εκατό κατοχή της μπάλας μέχρι να σκοράρει και μόλις σκόραρε, κάθισε. Έτσι και εγώ δεν μπορώ να κάνω τακτική ανάλυση από τη στιγμή που ισοφαρίσαμε μέχρι το τέλος του αγώνα"

Για το αν η ομάδα έχει μεγάλη διαφορά από την ποιότητα του Ολυμπιακού: "Θα πρέπει εμείς να κάνουμε ένα πλάνο και να ανακοινωθεί προς τα έξω αυτό το πλάνο. Να δούμε τι στόχους μπορούμε να πετύχουμε και να είμαστε ρεαλιστές. Μόλις γίνουν ξεκάθαροι οι αγωνιστικοί στόχοι της ομάδας θα μιλήσουμε εξειδικευμένα για το τι χρειάζεται η ομάδα"

Για την απόδοση του Βιβιάν: Όπως και ο Λόρενς δεν έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος αλλά όλοι αξιολογούνται μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος"

Για το ότι ήταν ήρεμο το ντέρμπυ: "Πρέπει να τα βάλουμε σε μια σειρά ένα πράγματα. Άλλο πειθαρχία και απειθαρχία όταν μιλάς για αγωνιστικά θέματα. Εμένα αυτό που με συμβαίνει με τις αποβολές το συναντώ πρώτη φορά. Στην προπόνηση όμως δεν έχουμε κανένα επεισόδιο ούτε απειθαρχία. Όλα τα αποδυτήρια είναι καλά και είναι τα καλύτερα αποδυτήρια που είχα ποτέ. Αλλά υπάρχουν αποβολές όπως του Λάζαρ και του Χακόμπο που για εσάς είναι απειθαρχία αλλά εγώ δεν μπορώ να το εξηγήσω με βάση την συμπεριφορά τους στις προπονήσεις. Εμείς σήμερα ήμασταν δυνατοί στις μονομαχίες"

Για την αντικατάσταση του Ετό: "Έγινε αλλαγή γιατί δεν ήμουν ευχαριστημένος..."
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ