2012-11-25 19:31:26
Φωτογραφία για Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 2-1
Ο Πλατανιάς κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 2-1 στο ντεμπούτο του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο των γηπεδούχων. Πολλά παράπονα από την διαιτησία από τους πράσινους.

Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα, μετά τις νίκες με ΠΑΟΚ και Μάριμπορ, εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών και έδωσε την ευκαιρία στον Πλατανιά να της βάλει δύσκολα με το γκολ του Ουκάρ στο 37΄. Στο 59΄ο Αναστασάκος ευστόχησε σε πέναλτι που λανθασμένα υποδείχθηκε και έτσι το «τριφύλλι» βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο για τα καλά και με πολλά παράπονα από την διαιτησία.

Το μόνο που κατάφερε να κάνει ο Παναθηναϊκός ήταν να μειώσει στο τελικό 2-1 με το πέναλτι-γκολ του Τοτσέ στο 70΄. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ήταν εμφανής η απουσία του Βιτόλο στην θέση του αμυντικού χαφ αλλά και του Κουίνσι με τον Φορναρόλι να παίζει στην πτέρυγα και να είναι εκτός… τόπου και χρόνου.

Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος (62΄Μαραγκουδάκης), Τζανής, Κανακούδης, Αναστασάκος, Μιρτσέτα (60΄Γκονζάλες), Αγκιλέρα (74΄Ναζλίδης), Κάλαϊτζιτς, Ουκάρ, Ουντόζι, Ποτουρίδης

Παναθηναϊκός (Ρότσα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Βελάσκες, Λαγός, Ζέκα, Σισοκό, Φορναρόλι (64΄Χουχούμης), Μαυρίας, Τοτσέ
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η είσοδος (video)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η είσοδος (video)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ