2012-11-25 13:51:04
Φωτογραφία για Άγριος ξυλοδαρμός για τα μάτια της Halle Berry
Άγριος ξυλοδαρμός ανήμερα των «Ευχαριστών» μεταξύ του πρώην αγαπημένου της Halle Berry, Gabriel Aubry, και του νυν συντρόφου της, Olivier Martinez, έστειλε τους δύο άντρες τραυματισμένους στο νοσοκομείο, ενώ συνελήφθη ο ένας εκ των δύο! Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην σύντροφός της ηθοποιού και πατέρας της μοναχοκόρης της Nahla, πέρασε από το σπίτι της για να αφήσει το παιδί τους. Ο Martinez απευθυνόμενος στον Aubry, του δήλωσε πως «πρέπει να μετακομίσουμε», αναφερόμενος στην επιθυμία του ζευγαριού να μετακομίσει στη Γαλλία, κάτι που το δικαστήριο πρόσφατα απαγόρευσε.

Τα αίματα άναψαν μεταξύ τους και οι δύο άντρες κατέληξαν να παλεύουν στο πάτωμα και εν συνεχεία στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι. Η αστυνομία συνέλαβε τελικά τον Aubry, ο οποίος πρέπει να καταβάλλει εγγύηση 20.000 δολαρίων ώστε ν΄ αφεθεί ελεύθερος.

Παράλληλα, την ίδια στιγμή, η Berry, πήρε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του πρώην συντρόφου της, απαγορεύοντάς του να πλησιάζει την ίδια, τον Martinez και τη Nahla, στα 100 μέτρα!

agelioforos.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ