2012-11-25 11:54:41
Φωτογραφία για Κασιδιάρης: «Οπλοφορούμε με άδεια και δεν έχει αυτόφωρο»
Για τα βουλευτικά προνόμια που απολαμβάνει, όπως τη… νόμιμη οπλοφορία και τη βουλευτική ασυλία τους προστατεύει από το αυτόφωρο, μίλησε το Σάββατο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στα Χανιά.

«Δεν τα γουστάρουμε τα βουλευτιλίκια, εκμεταλλευόμαστε βέβαια ορισμένα προνόμια των βουλευτών, έχουμε και την οπλοφορία πλέον με άδεια και δεν έχει και αυτόφωρο αν γίνει κανένα επεισόδιο», ανάφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κασιδιάρης, στο πλαίσιο περιοδείας που κάνει στην περιοχή αντιπροσωπεία του κόμματος,

«Όλα τα άλλα προνόμια, ξέρετε πολύ καλά, τους τα τρίψαμε στη μούρη», συνέχισε και πρόσθεσε πως δεν έχουν αστυνομικούς να τους συνοδεύουν, ούτε αυτοκίνητα, ενώ αναφερόμενος στη βουλευτική αποζημίωση επειδή, όπως είπε τα χρήματα αυτά «είναι βρώμικα και δεν τα θέλουμε», τα «δίνουμε πίσω στον κόσμο με συσσίτια».

Την ίδια ώρα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο ΚΚΕ αποκαλώντας το «κομματίδιο» και «θλιβερή παρεούλα», ενώ όπως είπε, «στην Ελλάδα πλέον δεν υπάρχουν κομμουνιστές παρά ένα μικρό κόμμα του 3%».

Διαβάστε περισσότερο ρεπορτάζ εδώ

 

Πηγή:protothema.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ