2012-11-25 08:00:03
Φωτογραφία για Adios...
...λέει στο πρωτάθλημα η Ρεάλ Μαδρίτης, που δεν μπόρεσε να σκοράρει κόντρα στη δεύτερη άμυνα της Μπέτις, έχασε στην Ανδαλουσία 1-0 και φλερτάρει με το -11.

Οχι απλά δεν μπόρεσε να μειώσει και να αυξήσει την πίεση στην Μπαρτσελόνα η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά την έστεψε πρωταθλήτρια από Νοέμβριο μήνα. Η Ρεάλ Μαδρίτης μπλοκαρίστηκε στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» από την Μπέτις που έπαζε με υπηρεσιακή άμυνα και αν οι Μπλαουγκράνα νικήσουν εκτός έδρας την Λεβάντε την Κυριακή (25/11) θα βρεθούν σε... πολικές θερμοκρασίες. Οι Βερδιμπλάνκος που ξεκίνησαν με 10 Ισπανούς στο βασικό σχήμα και που είχαν κερδίσει μόλις δύο φορές την Ρεάλ από το 2000, πήραν μεγάλη νίκη χάρη στο γκολ του Μπενιάτ από το πρώτο μέρος αλλά και τις επεμβάσεις του σταθερότατου Αντριάν και πλέον είναι ισοβαθμοί με την Μάλαγα στην 4η θέση!

Δεν γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τις 645 συμμετοχές του με την Ρεάλ ο Ικερ Κασίγιας, ο οποίος ισοφάρισε τον Σαντιγιάνα σε επίσημους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και έχει μπροστά του μόνο τους, Ραούλ (741) και Σαντσίς (710).


Η Ρεάλ μπήκε στον αγώνα πιο δυνατά και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδειξε μεγάλα κέφια στα αριστερά. Στο 7' έκανε σουτ το οποίο απέκρουσε ο Αντριάν και στο 10' μετά από τρομερό σπριντ, ντρίμπλα και πάσα, έβγαλε τον Κεντίρα μόνο του στο ύψος της περιοχής, όμως ο Γερμανός έστειλε τη μπάλα ψηλά. Σε εκείνο το σημείο, με την εικόνα του αγώνα δεν φαινόταν τι θα επακολουθήσει. Στο 17' ο διεθνής Ισπανός χαφ της Μπέτις, Μπενιάτ, άφησε πίσω του τον Κεντίρα και με την άμυνα των Μαδριλενων απούσα, έκανε ανενόχλητος το σουτ από το ημικύκλιο και νίκησε τον Κασίγιας για το 1-0.

Αντίδραση από την ομάδα του Μουρίνιο δεν υπήρξε στο πρώτο μέρος και η Μπέτις έγινε επικίνδυνη στο 23' με τον Κασίγιας να βγάζει δύσκολα το αριστερό σουτ του Ρουμπέν Κάστρο. Το μόνο που είχε να αντιπαρατάξει η Ρέαλ ήταν ένα πλασέ του Ντι Μαρία στα εξωτερικά δίχτυα και ένα σουτ πάλι του Αργεντινού από το πέναλτι στο 31' το οποίο κόντραρε και πήγε κόρνερ για να βγει το πρώτο μέρος με 1-0.

Στο ημίχρονο ο Μουρίνιο έβγαλε Κεντίρα και έβαλε Μόντριτς και έβγαλε Οζίλ και έβαλε Κακά.

Οι Μερένγκες δικαιούνται να φωνάζουν για τη φάση του 55' όταν ο Μπενζεμά βρέθηκε τετ α τετ με τον Αντριάν και σκόραρε, όμως υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ. Οσο η ώρα περνούσε, τόσο περισσότερο οι γηπεδούχοι έπαιρναν αυτοπεποίθηση και έβγαιναν σε επικίνδυνες κόντρες, ενώ την ίδια στιγμή η Ρεάλ δεν μπορούσε να βγάλει καθαρή φάση. Στο 57' το φάουλ του Χουάν Κάρλος πέρασε άουτ, ενώ στο 61' οι τις Μπέτις λίγο έλλειψε να πετύχουν αυτογκόλ.

Στο 63' την σουτάρα του Κακά απέκρουσε ο Αντριάν, ενώ στο 71' ο Σάλβα Σεβίγια άγγιξε το 2-0 για την Μπέτις, η οποία είχε φάση και στο 73' με τον Ρούμπεν Κάστρο. Η συνέχεια δεν είχε σημαντικές φάσεις τους πρωταθλητές Ισπανίας, με τους Κακά και Ράμος να μην μπορούν να κάνουν κάτι καλό στο 76' και το σουτ του Ρονάλντο στο 83' να αποκρούσει ο Αντριάν.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ