2012-11-25 00:39:43
Φωτογραφία για Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
Ακόμα και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δεν είχαν τόσο ξεκάθαρη εικόνα το Σάββατο, σχετικά με την ενδεκάδα.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Λεονάρντο Ζαρντίμ ανακάτεψε αρκετά πρόσωπα στο εσωτερικό δίτερμα (χωρίζοντας τους παίκτες σε μπλε και κόκκινους και κάνοντας διαρκώς αλλαγές) ενώ πρόβλημα ανέκυψε ξανά με τον Σιόβα, ο οποίος πονάει ακόμα.

Ο διεθνής στόπερ παρόλο που μπήκε στην αποστολή δεν είναι 100% έτοιμος. Ο ίδιος το μετέφερε αυτό τόσο στο τεχνικό όσο και στο ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού και υπάρχει το ενδεχόμενο να μην καταφέρει τελικά να αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μοιραία σε αυτήν την περίπτωση βασικός θα είναι ο Μανωλάς με έναν εκ των Κοντρέρας και Παπάζογλου.

Οι τελικές αποφάσεις για την ενδεκάδα αναμενόταν να παρθούν αργά το βράδυ του Σαββάτου. Οι... σίγουροι της ενδεκάδας πάντως δείχνουν να είναι οι Κάρολ, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μανωλάς, Μανιάτης, Αμπντούν, Φουστέρ, Μασάντο και Τζιμπούρ.

Ουσιαστικά «παίζονται» δύο θέσεις. Μία για τον άξονα και μία για τον έναν στόπερ.

Υποψήφιοι για την ενδεκάδα είναι οι Σιόβας, Κοντρέρας, Παπάζογλου, Φέισα και Γκρέκο.

Όσον αφορά τον Ιμπαγάσα πάντως πέραν της αδιαθεσίας και της δυσφορίας που ένιωσε, αντιμετώπισε και ενοχλήσεις στο πόδι του στο ζέσταμα της σημερινής προπόνησης του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ