2012-11-25 00:24:25
Φωτογραφία για ΖΑΡΝΤΙΜ : ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!
Να αφήσουν πίσω τους τη Σάλκε και να τα δώσουν όλα κόντρα στον ΠΑΟΚ για τη νίκη και τη βαθμολογική διαφορά ζήτησε από τους παίκτες του ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Στην ομιλία του ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε αρχικά στο παιχνίδι με τη Σάλκε. «Ήταν ένα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ όπου δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Πρέπει να ξεχάσουμε τη Σάλκε διότι έχουμε τώρα τον ΠΑΟΚ μπροστά μας.

Είναι γεγονός όμως ότι στην Γερμανία το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο. Ήμασταν στο 50%-50% άπο άποψη εικόνας. Στην επανάληψη δεν μπήκαμε καλά στον αγώνα ενώ βελτιωθήκαμε μετά το γκολ που δεχθήκαμε από την αντίπαλό μας.

Από εκείνο και σημείο και έπειτα πήγαμε καλά μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης δίχως να σκοράρουμε. Όμως η ουσία είναι πως δεν μπορέσαμε να αποφύγουμε την ήττα από τη Σάλκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι», υπογράμμισε.

«Για εμάς τώρα υπάρχει μόνο ο ΠΑΟΚ. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία καυτή έδρα, που πρέπει να νικήσουμε για να ανεβάσουμε την διαφορά στο πρωτάθλημα. Οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.


Να τα δώσουμε όλα για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Δώστε τα όλα για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό διότι ξέρετε πολύ καλά το πόσο σημαντικός είναι αυτός ο αγώνας για εμάς», επισήμανε αναφορικά με τον αγώνα με τον δικέφαλο του Βορρά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο Κύπελλο. «Τώρα που αρχίζει και το Κύπελλο θα έχουμε αγώνες στην Ελλάδα και το Σαββατοκύριακο και μεσοβδόμαδα. Γι' αυτό λοιπόν θέλω από όλους σας να είστε ανά πάσα ώρα και στιγμή έτοιμοι να παίξετε και να προσφέρετε στην ομάδα», υποστήριξε.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ