2012-11-24 23:52:46
Φωτογραφία για Οι σκέψεις του Ζαρντίμ
Χθες ο Ζαρντίμ είπε πώς δε θα κατεβάσει την ίδια ενδεκάδα στην Τούμπα και αυτό έδειξε και στην προπόνηση του Σαββάτου. Ο Νταβίντ Φουστέρ αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα των πρωταθλητών παίρνοντας τη θέση του Λεάντρο Γκρέκο. Ο Ιταλός δεν τα πήγε καλά στο Γκέλζενκιρχεν και ο Ισπανός είναι αυτός που θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο της επίθεσης απέναντι στον “Δικέφαλο” του Βορρά.

Ο Φουστέρ άλλωστε μπορεί να προσφέρει τρεξίματα και δυναμισμό στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, στοιχεία που θεωρούνται (και είναι) απαραίτητα σε ντέρμπι και ο Ζαρντίμ τον επιλέγει για τη βασική ενδεκάδα. Η δεύτερη αλλαγή έχει να κάνει με την κορυφή της «ερυθρόλευκης» επίθεσης καθώς όλα δείχνουν ότι ο Κώστας Μήτρογλου θα καθίσει στον πάγκο. Ο Ζαρντίμ έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει τον Τζιμπούρ στο βασικό σχήμα των πειραιωτών και ο Αλγερινός επιστρέφει στην αρχική 11άδα μετά από αρκετό καιρό. Επίσης μια άλλη σκέψη που κάνει ο Πορτογάλος κόουτς των «ερυθρόλευκων» είναι η χρησιμοποίηση του Λιούμπομιρ Φέισα στον άξονα της μεσαίας γραμμής, δίπλα στον Μανιάτη
. Ο Ζαρντίμ σκέφτεται να ξεκουράσει τον Μοντέστο που έπαιξε κόντρα στη Σάλκε και αυτή τη στιγμή ο Σέρβος έχει το προβάδισμα έναντι του Γάλλου για να ξεκινήσει το ματς. Σε ότι έχει να κάνει με το κέντρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας ο Μανωλάς είναι ο σίγουρος και σ' ότι αφορά τον παρτενέρ του, όλα θα κριθούν από το ποσό ετοιμοπόλεμος είναι ο Σιόβας. Ο νεαρός στόπερ είχε κάποιες ενοχλήσεις στη χθεσινή προπόνηση αλλά χθες έβγαλε το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις και ο Ζαρντίμ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα μιλήσει αύριο το πρωί με τον Σιόβα και αν ο τελευταίος του πει ότι είναι εντάξει, τότε θα είναι στο αρχικό σχήμα. Σε περίπτωση που κριθεί ότι ο διεθνής Έλληνας αμυντικός δεν είναι 100% έτοιμος τότε βασικός θα παίξει ο Πάμπλο Κοντρέρας. Η πιθανότερη ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων» στο αυριανό παιχνίδι είναι Κάρολ, Τοροσίδης, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Μανιάτης, Φέισα, Μασάντο, Φουστέρ, Αμπντούν και Τζιμπούρ.

πηγή: sentragoal.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ