2012-11-24 17:49:22
Φωτογραφία για ΣΚΑΡΑΦΙΓΚΑΣ : ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ FINAL4 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ικανοποιημένος από την έως τώρα πορεία του Πανελευσινιακού στην Α1 μπάσκετ έχει μείνει ο προπονητής του, Γιώργος Σκαραφίγκας.

Ο 44χρονος τεχνικός, ήταν καλεσμένος στην μπασκετική εκπομπή του ΑΡΤ TV «Jump Shoot», αλλά δεν μίλησε μόνο για τους νεοφώτιστους! Μίλησε και για τους «αιώνιους», λέγοντας πως ο Ολυμπιακός είναι εκ των φαβορί για πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας, ενώ ο Παναθηναϊκός χρειάζεται πίστωση χρόνου για να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές του.

Αναλυτικά τα όσα είπε Για την έως τώρα πορεία του Πανελευσινιακού: «Είναι νωρίς για όλες τις ομάδες. Θα μπορέσουμε να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα με τά το τέλος του πρώτου γύρου. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάτι παραπάνω σαν ουσία μέχρι στιγμής. Σαν προσπάθεια, όμως, είμαστε ικανοποιημένοι».

Για τους παίκτες του Πανελευσινιακού: «Ο Χιουζ έχει τελειώσει, ο Ραΐβιο είναι εκτός ομάδας. Ψάχνουμε έναν ξένο ψηλό. Εμπιστευτήκαμε το Λιακόπουλο αντί να πάρουμε ξένο στη θέση του και είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος μαζί με τον Παππά του Πανιωνίου».


Για τους φιλάθλους του Πανελευσινιακού: «Η παρουσία του κόσμου μέχρι τώρα είναι ικανοποιητική».

Για τον Παναθηναϊκό: «Χρειάζεται πίστωση χρόνου. Ήταν εντυπωσιακός με την Καντού για ένα ημίχρονο, αν αναλογιστούμε και τα προβλήματα, που είχε. Όσο ανεβαίνει ο Διαμαντίδης ο Παναθηναϊκός θα βρίσκει το ρυθμό του. Ο Μπράμος ήταν ευχάριστη έκπληξη στο ματς με την Καντού. Για εμένα ο Ματσιούλις έχει κάνει την υπέρβαση σε σχέση με αυτό που περίμενα. Παίζει σε πολλές θέσεις».

Για τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα κλικ παραπάνω από όλους. Ο Πάουελ είναι ποιοτική προσθήκη. Ο Περπέρογλου έλειπε από τον Ολυμπιακό και βοηθάει τον Παπανικολάου. Ο Μαυροειδής είναι πανέξυπνος. Ο Ολυμπιακός είναι μέσα στα φαβορί για πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Ο Σπανούλης είναι ο καλύτερος γκαρντ στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, ενώ ο Παπανικολάου και από τα αποδυτήρια να πετάξει την μπάλα θα μπει. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Νομίζω ότι εάν συνεχίσει έτσι θα τον χάσουμε».

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ