2012-11-24 17:10:15
Φωτογραφία για «Είμαστε καλύτεροι και πάμε να κερδίσουμε»
Ο Κώστας Μανωλάς παραδέχθηκε πώς αύριο τους περιμένει μια καυτή Τούμπα αλλά υποστήριξε πώς ποδόσφαιρο δεν παίζει ο κόσμος. Αρχικά είπε: «Αν κερδίσεις αυτό το παιχνίδι, θα περνάς τον ΠΑΟΚ έντεκα βαθμούς. Σίγουρα θα αποκτήσεις ένα μεγάλο προβάδισμα, ώστε να συνεχίσεις στο πρωτάθλημα με περισσότερη άνεση. Και να κοιτάς και τα παιχνίδια του Europa League με περισσότερη άνεση. Το λέω αυτό για την κούραση»

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ διαθέτει έναν πολύ καλό προπονητή, τον κύριο Δώνη, ο οποίος όπως έχουμε δει όπου έχει πάει οι ομάδες του παίζουν ποδόσφαιρο, με κάτω τη μπάλα. Έχει καλούς παίκτες με προσωπικότητες, όπως είναι ο Σαλπιγγίδης, ο Αθανασιάδης. Πολλοί παίκτες, δε χρειάζεται να τους αναφέρω. Εμείς, όμως, είμαστε καλύτερη ομάδα απ' τον ΠΑΟΚ. Θα πάμε στην Τούμπα για να κερδίσουμε. Και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

 Για την καυτή Τούμπα:  «Και στη Σάλκε «καυτή» έδρα ήταν, όπως και στην Άρσεναλ. Πάντα οι ομάδες που αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό, έχουν μεγαλύτερο κίνητρο για να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο και να τον κερδίσουν. Και η Τούμπα θα είναι «καυτή» έδρα. Αλλά δεν παίζει ο κόσμος μπάλα. Οι ομάδες παίζουν μπάλα. Και πιστεύω πως μέσα σ' αυτήν την «καυτή» έδρα θα βγούμε νικητές»
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μάντεψε τι είναι... (pics)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μάντεψε τι είναι... (pics)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ