2012-11-24 15:26:11
Φωτογραφία για ΤΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ BBC ΣΤΟΝ ΧΑΜΙΛΤΟΝ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Στο Ιντερλάγκος, ο Hamilton τρέχει για τελευταία φορά με τη McLaren και το BBC του ετοίμασε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "woop.gr".

109 Grand Prix, 49 pole positions, 21 νίκες, ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα (το 2008)!

Αυτή είναι η καριέρα του Lewis Hamilto, μέσα σε λίγες λέξεις, στη ΜcLaren. Μια καριέρα που ολοκληρώνεται με τον αυριανό αγώνα στο Ιντερλάγκος της Βραζιλίας.

Η επιλογή του Βρετανού να αφήσει την ομάδα την οποία υπηρέτησε για σχεδόν 14 χρόνια για τη Mercedes, κάνει το τελευταίο Grand Prix του φετινού πρωταθλήματος να είναι ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά για τις δυο πλευρές.

"Θα μου λείψουν πολύ, να παλεύω με αντίπαλο τον Jenson Button, να παλεύω για τη McLaren και να τη βοηθάω να παίρνει νίκες. Είμαι πραγματικά υπερήφανος για τη συνεισφορά μου. Όταν σκέφτεσαι πως αυτή είναι η τελευταία φορά-και βρίσκεται διαρκώς στο μυαλό μου-είναι απίστευτο, πραγματικά λυπηρό. Έχουμε μεγάλη ιστορία μαζί.


Έχουμε κατακτήσει και έχουμε χάσει το πρωτάθλημα μαζί, υπήρξαν πάνω και κάτω κατά την κοινή πορεία μας, αλλά πάντα τα έχουμε καταφέρει", σχολίασε στο BBC, κατά τη διάρκεια της οποίας δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνηση του.

"Αυτός είναι ο τελευταίος αγώνας μου, η τελευταία φορά που θα φοράω τη φόρμα της ομάδας. Θα τη φορέσω με μεγάλη υπερηφάνεια αυτό το σαββατοκύριακο. Και θα απολαύσω κάθε στιγμή. Δεν είναι το τέλος μιας εποχής, αλλά το τέλος ενός μεγάλου κεφαλαίου στη ζωή μου. Ελπίζω πως θα ακολουθήσει και ένα δεύτερο μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου, αλλά είναι πολύ ξεχωριστή η ζωή μου στη McLaren και ελπίζω να το κλείσουμε νικηφόρα".

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!

Δείτε το ξεχωριστό video του BBC στον Hamilton:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ