2012-11-24 15:08:15
Φωτογραφία για ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΝΕΟΙ... ΠΑΟΚ Κ20 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ20 0-2
Με γκολάρες των Βουτσιώτη (76’) και Λεάντρο (85’) οι Νέοι του Ολυμπιακού "καθάρισαν" τον ΠΑΟΚ μπροστά σε πολύ κόσμο που πήγε στο γήπεδο της Λητής να... υποστηρίξει τους Νέους κόντρα στον στον Ολυμπιακό.

Οι Νέοι του Θρύλου αποφάσισαν να δώσουν την δική τους παράσταση και να δείξουν ότι σε όλα τα επίπεδα ο Ολυμπιακός είναι ο νικητής, γιατί πολλά ειπώθηκαν και πολύ κλίμα δημιουργήθηκε ακόμα και στην Κ20.

Μπροστά λοιπόν σε αρκετό κόσμο αλλά και τους Ζήζη Βρύζα, Γιώργο Γεωργιάδη και Κώστα Ιωσηφίδη, οι ερυθρόλευκοι νίκησαν 0-2 τον ΠΑΟΚ με δύο εκπληκτικά γκολ στο τελευταίο τέταρτο. Ένα από τον Βουτσιώτη στο 76’ και ένα από τον Λεάντρο στο 85’.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πιο δυνατά το ματς, ωστόσο μετά το πρώτο τέταρτο οι ερυθρόλευκοι άρχισαν σιγά σιγά να ανεβαίνουν. Στο 15’ ο Λεάντρο… προειδοποίησε με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ την οποία απέκρουσε με δυσκολία ο Στρέζος.

Στην επανάληψη πλέον, οι Νέοι του Θρύλου κυριάρχησαν και στο 71’ έχασαν μοναδική ευκαιρία για το 0-1 σε τετ-α-τετ του Λύρα. Ωστόσο, πέντε λεπτά αργότερα ο Βουτσιώτης εκμεταλλεύθηκε λάθος στην αντίπαλη άμυνα και με τρομερό αριστερό σουτ άφησε άγαλμα τον αντίπαλο γκολκίπερ ανοίγοντας το σκορ.

Στο 79’, νέα εκτέλεση φάουλ του Λεάντρο και νέα εντυπωσιακή επέμβαση του Στρέζου, ωστόσο η τρίτη έφερε το αποτελειωτικό χτύπημα... Στο 85', ο Βραζιλιάνος εκτέλεσε άψογα ακόμη ένα φάουλ και αυτή τη φορά δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ γράφοντας πανηγυρικά το τελικό 0-2.

Έτσι, οι Νέοι έδειξαν τον τρόπο για... «διπλό» στην Τούμπα!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Στρέζος, Αποστολόπουλος, Ποζατζίδης, Ιντζίδης, Χατζόπουλος, Κιόσσε, Παναγιωτούδης, Δεμιρτζόγλου, Σαββίδης (46' Ταουσιάνης), Παπαδόπουλος (64' Ανδριόπουλος), Δεληγιαννίδης (64' Γεωργιάδης),

Ολυμπιακός: Χουτετσιώτης, Καραγκούνης, Δημακάκος, Σωτηράκος, Λεάντρο, Σιώπης Ε., Παιδάκης, Βουτσιώτης, Ιωαννίδης (62' Βέργος), Γκίνο (68' Παπαδόπουλος), Λύρας,

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ