2012-11-24 14:33:12
Φωτογραφία για ΒΛΑΧΟΣ : ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΓΙΟΥΓΚ
Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού πρόσθεσε στο ενεργητικό της ακόμη μία καλή εμφάνιση και ακόμη μία νίκη, πετυχαίντας το 3Χ3 κόντρα στο Παλαιό Φάληρο, νικώντας με το επιβλητικό 15-3.

«Παίξαμε σοβαρά και παρά τη διαφορά δυναμικότητας με το Π. Φάληρο κάναμε και κάποιες δοκιμές για τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα τα πήγε περίφημα και δώσαμε χρόνο συμμετοχής και στα νεαρά παιδιά» τόνισε με τη λήξη του αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος και πρόσθεσε:

«Εδώ και μέρες έχουμε εστιάσει στο παιχνίδι με τη Γιουγκ. Είναι ένας αγώνας με πολλά κίνητρα για τον Ολυμπιακό. Θα αντιμετωπίσουμε στην Κροατία την πληρέστερη ομάδα του φετινού Τσάμπιον Λιγκ και θα διεκδικήσουμε με όσες πιθανότητες μας αναλογούν θετικό αποτέλεσμα».

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Π. Φαλήρου, Κώστας Λούδης είπε: «Δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος από την ομάδα. Ηταν η χειρότερη εμφάνισή μας στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Δεν στέκομαι στην ήττα από τον Ολυμπιακό που όλοι γνωρίζουν τη δυναμικότητά του, αλλά στη δική μας κακή εικόνα. Κάναμε πολλά λάθη τα οποία δεν προήλθαν από την πίεση των αντιπάλων μας αλλά από το γεγονός ότι εμφανιστήκαμε απροετοίμαστοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα δούμε όλες τις ατέλειες, θα φροντίσουμε να τις διορθώσουμε ώστε να συνεχίσουμε τη φετινή προσπάθεια για την παραμονή στην Α1».

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ