2012-11-24 14:18:40
Φωτογραφία για ΖΕΣΤΑΜΑ ΕΝΟΨΕΙ ΓΙΟΥΓΚ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Π. ΦΑΛΗΡΟ 15-3
Ακόμη μία καλή εμφάνιση και ακόμη μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα πόλο ανδρών.

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 15-3 και είδαν το ματς ως μια προπόνηση ενόψει του ματς της 5ης αγωνιστικής του Champions League κόντρα στην πανίσχυρη Γιουγκ, την Τετάρτη (28/11).

Το παιχνίδι, που έγινε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α1, ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Μάλιστα στα δύο πρώτα οκτάλεπτα ο Ολυμπιακός έπαιξε σε πολύ υψηλούς ρυθμούς, πέτυχε δέκα γκολ και δέχτηκε μόλις ένα, δίνοντας στον Θοδωρή Βλάχο την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του.

Στα δύο πρώτα οκάλεπτα τερματοφύλακας αγωνίστηκε ο Νίκος Δεληγιάννης ο οποίος εξέτισε την ποινή από την περσινή περίοδο και στη συνέχεια έπαιξε ο Χρήστος Φλώρος. Για το Π. Φάληρο στο πρώτο ημίχρονο υπερασπίστηκε την εστία του, ο Χρονόπουλος και στο δεύτερο γκολκίπερ ήταν ο Σαλτέρης.


Ο αγώνας έγινε κεκλεισμένων των θυρών εξαιτίας σχετικής τιμωρίας από την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν. Η ομάδα μας θα εκτίσει μία ακόμη αγωνιστική χωρίς φιλάθλους στην κερκίδα του κολυμβητηρίου Πειραιά.

Ο Κυριάκος Ποντικέαςέμεινε εκτός αποστολής εξαιτίας ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας και η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία για τον αγώνα με τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Δεληγιάννης, Δελακάς, Μάζης, Μ. Καπότσης, Φουντούλης , Αργυρόπουλος, Μπλάνης, Ντόσκας, Μουρίκης, Κολόμβος, Μάλιαρακ, Σχίζας, Χ. Φλώρος, Τζώρτζης, Λιαπάκης.

Π. Φάληρο:Χρονόπουλος, Αν. Φλώρος, Γ. Καπότσης, Ξενάκης, Σιώνης, Παναγούλης, Χάλαρης, Βερύκοκος, Ενλό, Σιμώνης, Αμπατζόγλου, Τσάγκαρης, Σπηλιωτόπουλος, Πανόπουλος, Σαλτέρης.

Οι σκόρερς:

Ολυμπιακός:Φουντούλης 3, Κολόμβος 2, Μάλιαρακ 2, Μ. Καπότσης 2, Μπλάνης 1, Μάζης 1, Ντόσκας 2, Δελακάς 1, Μουρίκης 1.

Παλαιό Φάληρο:Τσαγκάρης 1, Ενλό 1, Ξενάκης 1.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ