2012-11-24 14:09:15
Φωτογραφία για Σοκ στην Πάτρα: «Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο Γιώργος Παυλάκης
Σοκαρισμένη είναι η αθλητική κοινότητα της Πάτρας από την είδηση του θανάτου του παλιού μπασκετμπολίστα Γιώργου Παυλάκη, ο οποίος προδόθηκε από την καρδιά του σήμερα τα ξημερώματα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 61χρονος (γεννημένος 3 Φεβρουαρίου 1951) Γιώργος Παυλάκης προδόθηκε από την καρδιά του. στον ύπνο του, σήμερα Σάββατο, τις πρώτες πρωινές ώρες. Όταν η σύζυγός του πήγε να τον ξυπνήσει διαπίστωσε ότι κάτι άσχημο συνέβαινε και στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Γιώργος Παυλάκης ήταν παίκτης της Ολυμπιάδας, του Ολυμπιακού, του Απόλλωνα, στα μέσα της δεκαετίας του ΄70 και του Αχαιού ΄47, προς το τέλος της μπασκετικής του καριέρας. Εκανε στίβο (τριπλούν), έπαιζε βόλεϊ, έκανε και άλλα αθλήματα. Από αθλητική οικογένεια (η αδελφή του Γιώτα παλιά αθλήτρια, σύζυγος του μεγάλου παίκτη της Παναχαϊκής και προπονητή Ανδρέα Μιχαλόπουλου, ο αδελφός του Γιάννης καθηγητής Φυσικής Αγωγής, γυμναστής για χρόνια στην Παναχαϊκή, τώρα πρόεδρος στην Ενωση Σωματείων Γυμναστικής Δυτικής Ελλάδας).

Ήταν παντρεμένος και είχε ένα αγοράκι, τον Κωνσταντίνο, 7 χρονών.

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα στις 4 το απόγευμα από τον ιερό ναό της Παναγίας Αλεξιώτισσας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ