2012-11-24 13:33:52
Φωτογραφία για ΖΑΡΝΤΙΜ : ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μίλησε στο "woop.gr" για το ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

Τα βλέμματα όλου του ποδοσφαιρικού φίλαθλου κοινού (και όχι μόνο) στην Ελλάδα είναι στραμμένα αυτό το Σαββατοκύριακο στην αυριανή αναμέτρηση (25/11, 19:30) ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Οι δύο προπονητές καταστρώνουν τα πλάνα τους για το μεγάλο ντέρμπι, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να σχολιάζει τη σημαντική αναμέτρηση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε, αρχικά, στους Θεσσαλονικείς τονίζοντας ότι είναι ένα δύσκολο ματς, καθώς πρόκειται για τη δεύτερη ομάδα στη βαθμολογία.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε: «Είναι ένα ματς πολύ σημαντικό για εμάς. Θα τεθούμε αντιμέτωποι με τη δεύτερη ομάδα στη βαθμολογία της Super League. Έχουμε τη δυνατότητα να αυξήσουμε ακόμη περισσότερο τη διαφορά μας από τον ΠΑΟΚ, στο Πρωτάθλημα».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την ατμόσφαιρα που αναμένεται να συναντήσουν οι ερυθρόλευκοι στην Τούμπα και εκείνος είπε ότι η ομάδα του πρέπει να είναι κατάλληλα προετοιμασμένη, για να αποδείξει την ποιότητά της εντός του αγωνιστικού χώρου:

«Θα αγωνιστούμε σε μία δύσκολη έδρα, με αρκετά έντονη ατμόσφαιρα, όμως πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και δυνατοί ψυχολογικά, προκειμένου να το ξεπεράσουμε αυτό. Οφείλουμε να αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο την ποιότητά μας, απέναντι στον αντίπαλό μας».

Τέλος ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι ο Ολυμπιακός οφείλει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ για τους φιλάθλους της ομάδας, αλλά και τους ίδιους:

«Στόχος μας είναι να ψάξουμε τη νίκη και σε αυτό το ματς, όπως κάνουμε πάντα. Οφείλουμε να κερδίσουμε, τόσο για όλους εμάς όσο και για τους φιλάθλους μας, τους οποίους αυτή τη φορά δεν θα έχουμε δίπλα μας, όπως συμβαίνει πάντα».

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ