2012-11-24 09:17:08
Φωτογραφία για Πατρών-Αθηνών: Κλεμμένο είναι, τζάμπα το δίνω - Πατρινοί θύματα επιτηδείων που πουλάνε μαιμού iPhones και Tablets
Σε προσεγγίζουν ευγενικά. Πριν γίνουν πιεστικοί. Και σου πασάρουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε εξευτελιστικές τιμές… Φυσικά, οι περισσότερες συσκευές, αν όχι όλες, είναι μαϊμού! Όταν, όμως, το καταλάβεις είσαι ήδη χιλιόμετρα μακριά Επανεμφανίστηκαν στα πάρκινγκ της εθνικής οδού Πατρών – Αθηνών οι ομάδες Ρομά που επιχειρούν να σε πείσουν ν’ αγοράσεις το τελευταίο iPhone σε τιμή μισή από εκείνη που ισχύει στο εμπόριο… Ξεκινούν τις τιμές από ψηλά ώστε να σου κάνουν, στη συνέχεια, το απαραίτητο σκόντο και να σε πείσουν. Δεν διστάζουν. Σου λένε: «Κλεμμένο είναι, σε τιμή τζάμπα το δίνω» Σε πάρκινγκ κοντά στα Μέγαρα, είναι… λεφούσι οι τσιγγάνοι που επιχειρούν να παραπλανήσουν τους περαστικούς οδηγούς. Ανάμεσα στα θύματα τους και αρκετοί Πατρινοί. Οι επιδέξιοι «πωλητές» κρύβουν τα κουτιά με τις μαϊμού συσκευές στα μπουφάν τους και τις πασάρουν ως κελεπούρια που δεν πρέπει να χάσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι η επανεμφάνιση τους συνέπεσε με την εξάρθρωση από την Αστυνομία σπείρας που δρούσε στην Αθηνών – Λαμία, στις 8 Νοεμβρίου.


Ένα ολόκληρο φορτίο από αφορολόγητες συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, που ήταν απομιμήσεις, διακινούσαν παράνομα στο Σχηματάρι πέντε Έλληνες, που έπεσαν στα χέρια αστυνομικών του τοπικού τμήματος έπειτα από πληροφορίες που είχαν, το πρωί εκείνης της μέρας.

Οι δράστες ηλικίας 40, 31, 29, 28 και 21 χρόνων εντοπίστηκαν σε ένα εστιατόριο- καφέ στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν 21 κινητά τύπου Smart phones και εννέα φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές τύπου tablets, τα οποία είχαν μέσα σε συσκευασίες μαζί με φορτιστές, καλώδια USB και ακουστικά Hands free.

Μετά από αυτό το περιστατικό η δραστηριότητα ανάλογων απατεώνων «μετακόμισε» στην Αθηνών – Πατρών.

πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ