2012-11-24 08:54:35
Φωτογραφία για LIMIT UP ΓΙΑ... ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΑ!
Αρκετοι ξένοι σκάουτερ βρίσκονταν στο γήπεδο της Σάλκε όπου έγινε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και οι ερυθρόλευκοι που ξεχώρισαν, σύμφωνα με τη «Sportday», ήταν οι Μήτρογλου και Μανωλάς.

Αρκετοί είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού που παρακολουθούνται από συλλόγους του εξωτερικού, ωστόσο στην αναμέτρηση της Τετάρτης για το Τσάμπιονς Λιγκ, εκείνοι που βρέθηκαν σε πιο... περίοπτη θέση στα μπλοκάκια των «κατασκόπων» τους, ήταν οι δύο νεαροί παίκτες.

Μάλιστα για τον πρώτο ετοιμάζεται και επίσημη πρόταση, πιθανότατα από τη Γερμανία σύμφωνα με το δημοσίευμα. Για να τη δεχτούν ωστόσο οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα δελεαστική, μιας και πρόκειται για έναν επιθετικό που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη αρκετές παραστάσεις από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ εσχάτως είναι πολύ συνεπής στο ραντεβού του με τα αντίπαλα δίχτυα.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον «πιστολέρο» με ποσά της τάξης των 1 ή 2 εκατ. ευρώ, αφού για να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων θα πρέπει η συζήτηση να ξεκινήσει από μία σίγουρα μεγαλύτερη βάση.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ